Septembrie 29, 2020
Michelle Obama, persecutată de teama că va fi înșelată
Michelle și Barack Obama sunt două dintre personalitățile cele mai apreciate ale lumii, însă puțini știu că fosta Primă Doamnă avea și ea sensibilitățile ei. Cel puțin în privința relațiilor, fie ele și amicale, pe care Barack le avea cu femeile din jurul său, care îi aprindea gelozia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu întâmplător Michelle Obama a ținut să se asigure, pe timpul mandatului soțului ei, că Barack nu va călca strâmb. Dacă Kennedy a avut-o pe Marilyn Monroe, iar Clinton s-a iubit cu Monica Lewinsky, soția lui Barack Obama, de o gelozie excesivă, a avut mult de suferit, fie și numai creând scenarii pe tema asta, scrie VIVA. 

 Doamna Obama se asigura mereu că soțul ei este monitorizat la fiecare întâlnire cu persoane de sex opus, tocmai pentru a nu comite greșelile predecesorilor de la Casa Albă. Povestea sa este susținută de mărturiile a nu mai puțin de 200 de prieteni și rude de-ale cuplului, care au descris pe larg crizle ede gelozie și vizitele-surpriză pe care i ler făcea Michelle soțului ei, cu intenția de a-l prinde în flagrant. 

„Michelle pare să nu aibă deloc încredere în Barack. Insistă să-i știe fiecare mișcare și dă buzna peste el în tot felul de momente nepotrivite. Ea a dat de înțeles foarte clar, în cercul ei de apropiați, că dorește ca femeile din proximitatea lui Barack să fie supravegheate și vrea să fie informată pe cine pune el ochii sau cu cine devine mai apropiat”, a declarat, la un moment dar, o sursă apropiată a cuplului. 

Gelozia ei s-a abătut chiar și asupra faimoasei Oprah Winfrey. Fosta Primă doamnă a considerat că aceasta, cu miliardele ei și stilul său de viață elitist, nu ar fi fost un bun sfătuitor al lui Barack. Ce-i drept, Oprah se oferise într-un show să redecoreze Dormitorul Lincoln de la Casa Albă și să o ajute pe Michelle în privința evenimentelor sociale. Acela a fost, evident, sfârșitul începutului unei frumoase prietenii. 

Michelle a inclus în lista neagră câteva celebrități, pe care nu le dorea în proximitatea soțului ei. Scarlett Johansson și Kerry Washington, Kim Kardashian sunt printre fruntașe. Fosta prima doamnă considera acestea adorau să flirteze. Nu era încântată nici când admiratoarele săreau în fața lui Barack Obama la evenimentele cu tentă electorală sau alte tipuri de ieșiri în public. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80683755874634