Mai 03, 2022
“La 42 de ani am descoperit că-mi place...” Natalia Cheptene, despre noua ei pasiune
Deși toată lumea o cunoaște drept un om al televiziunii, se pare că Natalia Cheptene și-a lărgit orizonturile profesionale și s-a apucat de învățat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, prezentatoarea TV a povestit urmăritorilor săi despre faptul că la ai ei 42 de ani a înțeles că-i place să învețe. Aceasta e din nou studentă, ba mai mult în curând va fi absolventă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Natalia a publicat și rodul muncii sale: vizualizarea ultimului proiect realizat în cadrul şcolii pe care o face.

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi camera de zi

“La 42 de ani am descoperit că-mi place...să învăț. Asta, după ce am răsuflat uşurată la absolvirea facultății, în 2002, şi am jurat că nu mai revin pe băncile vreunei instituții de învățământ de la noi.

Şi am mai înțeles nişte lucruri pentru mine:

● La 18-19 ani, la absolvirea liceului, omul nu este pregătit să-şi aleagă vreo profesie (eu am facut limbi străine "ca să fiu translator şi să ajung la Paris" :)))

● Scenariul "înveți bine la şcoală - faci o facultate - ai o meserie pe toată viața" a generației părinților noştri nu mai merge.

● Copilul meu va trebui să învețe cel puțin câteva profesii/meserii pe parcursul vieții.

● După 35 începe să te "mănânce" criza vârstei şi cauți ce să mai faci/schimbi în viața ta, chiar dacă eşti bine-mersi în profesie. Poți chiar să fii de succes, oricum nu scapi.

● Studiile pot fi atât de captivante! şi cu totul altfel decât ceea cu ce ne "învaţă" sistemul nostru.

P.S. În a doua imagine e vizualizarea ultimului proiect realizat în cadrul şcolii pe care o fac acum. Mai am un modul şi absolvesc. După? Mă gândesc deja la o nouă şcoală”, a povestit Natalia Cheptene, pe rețelele de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64650440216064