Ianuarie 24, 2023
Jennifer Garner, rețeta corpului său perfect, după trei nașteri. La 50 de ani e trasă prin inel
Postarea publicată de Jennifer Garner ar trebui salvată de toate doamnele care-și doresc o siluetă trasă prin inel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Căci actrița muncește din greu, nu se joacă. Iar silueta este impecabilă, la cei 50 de ani ai săi.

Însă nu lenevește niciodată. Aproape zilnic iese la alergat, se ocupă de cei trei copii pe care-i are cu fostul soț, Ben Affleck, este actriță de succes și o gospodină desăvârșită.

Jennifer Garner, Getty (3) jpg 

Jennifer Garner 

Jennifer Garner 

Când găsește timp, numai ea știe. Cert este că face piața, gătește foarte sănătos, nu a văzut-o nimeni niciodată cumpărând alimente gata preparate, cum face fostul soț: pizza, hot-dog, pateuri etc. Nu, Jennifer Garner își onorează corpul, iar acesta îi mulțumește.

La domiciliul său, și-a amenajat o sală de sport unde face adesea antrenamente grele, în zilele în care nu iese la jogging.

Un astfel de antrenament de tip circuit cardio l-a împărtășit și fanilor săi din online. Nu ai nevoie de multe obiecte de sport, însă ai nevoie de o ambiție de fier, căci circuitul cardio propus de Jennifer Garner nu este pentru oricine, însă clarifică motivul pentru care actrița este top fit la 50 de ani.

Oricum, stilul său de viață cuminte i-a adus și un bonus, un ten impecabil.

Iată cum arată propunerea de slăbire și tonifiere a artistei:

 

Vedeta este și îndrăgostită, iar zvonurile dau ca sigură nunta cu iubitul său, John Miller. În toamnă, Jennifer Garner a fost surprinsă sărutându-l în plină stradă pe acesta, chiar dacă era însoțit de fiica lui, o superbă adolescentă blondă pe care o are cu fosta soție.

Jennifer Garner și John Miller (1) jpg 

Jennifer Garner se iubește cu Miller de 5 ani, totuși a existat o perioadă, cea de lockdown, când cei doi s-au despărțit.

Actrița se înțelege foarte bine cu fostul soț, Ben Affleck, alături de care îi crește frumos și în tihnă pe cei trei copii: Violet, de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, singurul băiețel al cuplului, în vârstă de 10 ani.

În familia lor extinsă domnește armonia și înțelegerea, tocmai fiindcă Garner este o femeie foarte echilibrată și rațională. Copiii se înțeleg perfect cu copiii lui J Lo, iar Garner pare acum că are undă verde la fericire, căci relația cu Ben nu a fost tocmai roz.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.109429359436