Septembrie 07, 2021
Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie ca să ai noroc
Pe 7 septembrie, în prima lună a toamnei, avem o Lună nouă în zodia Fecioară, iar de pe 27 septembrie, planeta Mercur intră în retrogradare. Până la această dată, este bine să ne facem ordine în hârtii, proiecte, dar mai ales în minte. Luna nouă din semnul Fecioară ne îndeamnă să fim mai organizaţi, iar ca să reuşim, ne ajută şi cromatica, spune astrologul român Alexandra Coman.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Voi aveţi nevoie de aliaţi, de prieteni, de asociaţi, de parteneri în tot ceea ce faceţi. În luna septembrie, va fi importantă această conexiune cu aliaţii, va fi esenţial sprijinul celor din jur, pentru capacitatea de a negocia. Berbecii vor putea negocia, iar pentru aceasta, poartă roşu, pe orice nuanţă, pentru că te va ajuta foarte mult, alb, pentru claritate, negru, de ajutor să te centrezi, şi violet, pentru intuiţie. Nu e nevoie să porţi îmbrăcăminte cu acele culori, ci să foloseşti creioane, post-ituri în aceste nuanţe, sau accesorii.

Taur

Tu ai nevoie de sprijin divin şi vor fi nişte încercări pe zona mentalului şi pe zona credinţei tale, aşa încât ai nevoie să optezi pe nuanţe de albastru. Orice nuanţă, de la deschis la închis, turcoaz, toate te vor susţine foarte mult.

Gemeni

Nativii acestei zodii au nevoie să se afirme. Aveţi o lună fabuloasă în care veţi putea comunica, vorbi, împărtăşi, exprima, negocia, iar dacă doriţi să beneficiaţi de sprijinul celor din jur, purtaţi galben, roşu (roşu deschis), argintiu, accesorii din argint.

Rac

Faci cheltuieli sau ai făcut cheltuieli, poate te-ai întors din vacanţă cu buzunarele mai golaşe şi ai nevoie să activezi secţiunea care ţine de finanţe. Pentru asta, ai nevoie de culoarea verde. Orice nuanţă de verde te va ajuta în tot ceea ce faci. Iar dacă vrei să suplimentezi, înconjoară-te de cristale, pietrele semi-preţioase, agatele au, de asemenea, un efect pozitiv major.

Leu

Voi trebuie să vorbiţi, să vă afirmaţi, să rezolvaţi ceva legat de acte, hârtii, documente privind casa ori un membru al familiei. Ca toate acestea să fie funcţionale, aveţi nevoie de galben, turcoaz, peruzea – ca podoabă de purtat. Atenţie! Dacă purtaţi portocaliu, există o tendinţă de creştere a poftei de mâncare în această lună pentru voi.

Fecioară

Familia, casa, posesiunile materiale, responsabilităţile legate de aceasta, toate îţi ocupă timpul, răbdarea, energia. Pentru a obţine susţinere în tot ceea ce faci, poartă perle – doar că perla nu se poartă pe Lună plină sau pe Lună nouă, niciodată!, piatra lunii (acelaşi avertisment). Acestea sunt conectate cu Luna, se încarcă prea mult şi obosesc. Argintiu, gri-deschis şi verde-închis sunt nuanţe care te susţin în tot ce ai de făcut în septembrie.

Balanţă

Voi aveţi nevoie de susţinere pe iubire, pe afaceri, pe creativitate, pe puterea de a-i convinge pe cei din jurul vostru de intenţiile voastre. Iată de ce astrologul recomandă să fiţi cât mai solari, pentru că aveţi de activat casa a V-a, Casa Soarelui, şi atunci aveţi nevoie de portocaliu, galben, aur galben, cupru.

Scorpion

Voi aveţi nevoie de susţinere pe partea de muncă, acţiune, activitate la serviciu sau proiecte personale care devin sursă de venit. Dacă aveţi ceva de rezolvat cu rude încăpăţânate, aveţi nevoie de susţinere, iar culorile care vă ajută este verde-închis, albastru-închis şi alte nuanţe mai închise.

Săgetător

Nativii în acestă zodie au nevoie să negocieze, să îşi ceară nişte drepturi, să vorbească, să se manifeste, să exprime, iar pentru asta, culoarea roz ajută. Nu e nevoie să purtaţi la vedere, puteţi avea un post-it roz în buzunar. Culoarea oferă susţinere în negocieri, dar mai ajută şi nuanţele pastel: roşu deschis, albastru-deschis, verde-deschis.

Capricorn

Voi aveţi de rezolvat probleme urgente, ardente, care nu mai necesită amânare, legate de acte, hârtii, documente, aşa că trebuie să vă organizaţi. Aveţi nevoie de multă coerenţă în tot ceea ce faceţi, iar culorile care vă vor ajuta în septembrie sunt negru, roşu-închis, gri.

Vărsător

La voi apare nevoia de a învăţa, de a studia, de a vă organiza mintea şi de a fi cât mai coerenţi şi atenţi, pentru că aveţi tendinţa să fiţi cam împrăştiaţi. Este recomandat să staţi cât mai în prezent, iar pentru asta, aveţi nevoie de albastru-închis, negru, argintiu şi nuanţe metalice.

Peşti

Se prevăd pentru nativii în Peşti ascensiune socială şi intuiţie. Poate că aţi trecut printr-o provocare fizică şi acum vă refaceţi, iar ca să fie refacerea uşoară, este bine să vă hidrataţi, să vă întoarceţi la elementul vostru – apa. Purtaţi gri, perlă, argint şi toate culorile pământului, maro-închis, maro-deschis, bej.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73874235153198