August 08, 2017
Gigi Hadid: “Moda este pasiune și artă pentru mine”
Sensibilă și cu trăsături copilărești ale feței, probabil o cunoașteți pe tânăra de pe copertele revistelor Vogue, Elle și Cleo. La vârsta fragedă pe care o deține, Gigi a participat la prezentările de modă a celor mai prestigioase brand-uri, cum ar fi: Chanel, Marc Jacobs, Michael Kors, Jean Paul Gaultier și Disigual.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Ea a devenit una dintre cele mai bine plătite modele din lume. Consiliul Britanic a desemnat-o în 2016 cel mai bun model la nivel internațional. Gigi cu succes participă la confecționarea colecției capsule de Tommy Hilfiger. 

Astăzi Gigi povestește nu doar despre complexitatea business-ului din modeling, dar și despre cum să-ți păstrezi rezistența, să-ți menții iubirea, chiar dacă te afli departe, să primești sfaturile lui Naomi Campbell și să nu devii victimă a modei. 

Gigi, ați obținut un succes răsunător în modeling, la nivel internațional. Care este cea mai recentă realizare de succes a Dvs. ?

Cel mai de preț vis al unui model este de a participa la prezentări organizate de către Victoria's Secret. Mulți consideră că apariția pe scenă, la prezentările Victoria's Secret se lasă cu succes și este un nou nivel în carieră. Am avut fericita ocazie să particip la finele anului trecut și …

Continuarea o puteți citi în revista iulie-august 2017... 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66222476959229