Ianuarie 08, 2021
Cum a ajuns Lady Diana să îl lovească pe Prinţul Charles cu o sticlă
Viața de cuplu a Prinței Diana și Prințului Charles nu a fost lipsită de momente amuzante. Informaţiile despre mariajul celor doi a făcut deliciul publicului. În decembrie 1986, membrii casei regale au vizitat platoul unde se filma James Bond The Living Daylights, cu Timothy Dalton în rol principal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prinţul a fost încântat de munca cascadorilor şi chiar i-a sugerat Dianei să-l lovească în cap cu o sticlă, la fel ca într-o scenă film! Desigur, sticla era din zahăr şi era absolut inofensivă pentru moştenitorul tronului, scrie okmagazine.ro. 

Se zvonea că prinţesa ar fi refuzat iniţial, dar Charles a insistat şi ea i-a îndeplinit cererea. Putem doar ghici ce a simţit ea în acel moment. Poate că a fost jenantă, dar cu siguranţă s-a bucurat de acea mică „plată” nevinovată pentru toate câte a îndurat de-a lungul mariajului lor. 

Charles nu ar fi fost încântat de căsătoria sa cu Diana Spencer încă de la început. Conform cărţii lui Sally Bedell Smith, Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life, el a fost chinuit de faptul că nu se poate căsători cu Camilla. De altfel, actuala soție a moștenitorului tronului britanic s-a numărat printre invitați la nunta Prințului Charles cu Lady Di. 

Totuși, în primul an de căsătorie, Diana şi Charles păreau cu adevărat fericiţi, deşi Andrew Morton a dezvăluit câteva detalii şocante ale acestei uniuni nefericite în cartea sa biografică Diana: Her True Story - In Her Own Words. Potrivit acestuia, prinţesa ştia că năvalnica Camilla nu a făcut niciun pas înapoi. Diana a dezvoltat o tulburare de alimentaţie, care a fost destul de greu de rezolvat, iar asta din cauza stresului constant. 

Totuși, lucrurile s-au aranjat așa încât Prințul Charles să trăiască așa cum și-a dorit. După moartea mamei fiilor săi, Prințul William și Prințul Harry, acesta s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4746110439301