Iunie 13, 2017
Ce spun cosmetologii despre TEOSYAL Redensity [I]
TEOSYAL Redensity [I] - Procedura de biorevitalizare care va dărui pielii tale elasticitate și strălucire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părerile experților: 

Alina Nemțanu - medic dermato-cosmetolog "Clinica Esthetic Factory" 

Teosyal Redensity (1) schimbă impresiile noastre despre biorevitalizare. Elasticitatea pielii depinde în mare parte de hidratarea ei, iată de ce, în lupta cu primele riduri, este important ca pielea să fie hidratată corect. Componența bogată a acestui produs de ultimă generație ajută la rezolvarea concomitentă a mai multor probleme (hiperpigmentarea, pierderea nuanței, moleșeala, culoare mată a feței). Se potrivește ideal atât pentru profilactică cât și pentru corectarea neajunsurilor vizibile. 

 

Lilia Stratila - medic dermato-cosmetolog "Aquaterra Wellness & SPA"

Deja după prima procedură cu TEOSYAL Redensity (1) este vizibil, dar și ce este mai important, un rezultat cumulativ. Aminoacizii ce fac parte din componența TEOSYAL Redensity (1) stimulează crearea de colagen natural, iar în rezutat pielea întinerește în mod firesc. Procedura poate fi începută de la 25 de ani (în scopuri profilactice), în vârsta a treia pentru un rezultat mai eficient se recomantă de a face un curs ce cuprinde patru proceduri cu un interval de zece zile dintre ele. 

 

Lolita Eversdijk - medic dermato-cosmetolog "Salon AFRODITA"

Experții laboratorului TEOXANE au creat o formulă a unui preparat, care lucrează în confruntare cu mezoterapia și corecția de contur. TEOSYAL Redensity (1) se arată a fi absolut de sine stătător și dă dovadă de rezultate foarte bune. Fiind un adevărat restructurant al pielii, este unical în medicina antianging. Pielea este fină, hidratată, reflectă lumină, petele întunecate au dispărul și este vizibilă îmbogățirea pielii și atenuarea conturului feței, gâtului și regiunii decolteului. 

 

Nina Iahimovici - medic dermato-cosmetog „Clinica proESTETIC”

TEOSYAL Redensity (1) este un cocktail ideal pentru pregătirea pielii de vară. Toți cunosc că cea mai importantă problemă de îmbătrânire a pielii este soarele, care o dezhidratează, o face subține și vulnerabilă. În timpul procedurii fiecare celulă se hidratează și ca rezultat primește protecție naturală de foto-îmbătrânire. Procedura poate fi făcută atât în pregătirea pentru sezonul cald, cât și după vacanța la mare cu scopul de regenerare a pielii. 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66106963157654