Octombrie 02, 2024
Brigitte Bardot are un singur copil. A făcut declarații scandaloase despre fiul ei, numindu-l „tumoare canceroasă” când încă nu-l născuse

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta franceză a devenit mamă o singură dată. Aceasta l-a adus pe lume Nicolas în timpul căsniciei cu Jaques Charrier, dar are o relație înstrăinată cu copilul ei. De altfel, încă de când a aflat că rămăsese însărcinată a făcut gesturi reprobabile, scrie presa română.

În cartea sa de memorii, scria: „Mă uitam la abdomenul meu plat în oglindă ca la un vechi prieten asupra căruia urma să închid capacul unui sicriu”. Cuvintele dure nu s-au oprit aici. A spus că fiul ei încă nenăscut pe atunci era ca o „tumoare canceroasă” de care a încercat să scape dându-și singură pumn în burtă și cerându-i morfină doctorului ei. Sarcina a însemnat „nouă luni de coșmar”. După ce a născut, Bardot a avut o reacție incredibilă. „Am început să țip să-l ia de lângă mine. Nu mai voiam să-l văd vreodată”.

„Nu sunt făcută să fiu mamă. Nu sunt destul de adult – știu că e oribil să recunosc asta, dar nu sunt destul de matură încât să am grijă de un copil”, mai scria ea în autobiografie.

Brigitte Bardot,  1958

În 1997, Nicolas și tatăl lui au dat-o în judecată de Brigitte Bardot pentru „remarcile dureroase” din volumul ei. Aceasta a spus inclusiv că ar fi „preferat să nască un cățeluș”, dar și că fostul soț era un „macho incontrolabil, vulgar și dictatorial, un gigolo și un alcoolic ticălos”, relatează Irish Times. Bardot a trebuit să le plătească lui Nicolas și lui Jaques peste 36.000 de dolari. Jaques Charrier a scris apoi propria carte despre mariajul scurt cu actrița. Acesta a susținut că, de fapt, ea își iubea copilul și că avea și scrisorile ei care demonstrau asta.

Brigitte Bardot : pourquoi la naissance de son fils a été un "traumatisme"  : Femme Actuelle Le MAG

De la întâlnirea din 1992, de când a fost în Norvegia să i-l prezinte pe noul ei soț, Brigitte Bardot nu a mai ținut legătura cu Nicolas. De asemenea, nu și-a cunoscut nepoatele, Thea și Anna, adulte acum.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64123129844666