Septembrie 13, 2019
Află care sunt cele mai distractive zodii!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Săgetător


Săgetătorul este curios, entuziast și are un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Evident, aceste calități sunt foarte utile atunci când vine vorba de distacție și călătorii. Dacă îi vei propune să vizitați un muzeu celebru pe care ți-ai planificat să-l vezi pe parcursul vacanței, el nu se va plânge de coada imensă de la ghișeul de bilete, ci te va întreba când vrei să mergeți.
 

Gemeni


Cea mai mare calitate a Gemenilor este capacitatea lor de adaptare. Uneori, călătoriile pot fi dificile. Poate fi vorba de altă țară, de o climă diferită sau poate cazarea nu e conform așteptărilor. Luând un prieten din zodia Gemeni cu tine, toate aceste neplăceri se vor transforma în situații de care veți face haz de necaz. 

 

 

Taur


Responsabil și de încredere sunt calitățile unui Taur care vin drept o ușurare enormă în timpul unei vacanțe. Atunci când călătorim cu alții, ne dorim să fim înconjurați de oameni în care putem avea încredere, care sunt capabili să facă față programului și care nu te va lăsa baltă atunci când vrei să faci ceva în mod special. 

 Balanța


Balanța este pașnică și sociabilă, ceea ce o face să fie un partener de călătorie excelent. Ea se bucură de compania altora și se va implica în discuții cu tine și cu oamenii pe care îi întâlniți pe parcurs. Natura ei liniștită înlătură orice urmă de negativitate și te poate ajuta să ai o vacanță lipsită de stres, căci acesta e și rostul ei, nu?

 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85194063186646