Octombrie 02, 2024
Fanii Christinei Aguilera sunt îngrijorați: ""Arată bolnavă". E mai subțire ca la 20 de ani"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Christina Aguilera, care de mult timp este suspectată că folosește medicamentul "Ozempic" pentru slăbit, nu doar că și-a recăpătat silueta de la apogeul popularității, dar arată chiar mai slabă decât în anii 2000.

Aguilera a postat pe Instagram* un video de la antrenament, dar urmăritorii discută doar despre silueta ei. Aceștia își exprimă îngrijorarea pentru sănătatea ei și consideră că, la 43 de ani, cântăreața "nu a frecventat niciodată sala de sport", iar noua ei siluetă este datorată "Ozempic-ului" — un medicament destinat diabeticilor, pe care multe celebrități au început să îl folosească pentru a slăbi, deoarece reduce semnificativ apetitul.

De asemenea, oamenii îi scriu să renunțe la medicament.

Кристина Агилера/Фото: личный архив

Secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje. "Promovează o sală de sport când motivul pentru care este atât de slabă nu are nicio legătură cu exercițiile fizice"; "Ea chiar face sport?"; "N-a pus în viața ei piciorul într-o sală de sport"; "Slăbitul ei nesănătos nu are nicio legătură cu sportul, ci cu acea dietă ridicolă pe care o țin celebritățile. Nici măcar nu arată bine"; "Stați puțin! A slăbit atât de mult de la Ozempic, nu de la sport"; "Ești mult prea slabă acum".

Кристина Агилера/Фото: личный архив

Anterior, cântăreața a fost suspectată și de intervenții chirurgicale estetice și lifting facial, ceea ce ar putea fi un efect al "Ozempic-ului", deoarece acest medicament poate face ca fața să pară mai slabă și îmbătrânită.

Este interesant că, cu doar câțiva ani în urmă, Christina era mult mai plinuță: a slăbit peste 20 de kilograme, deși înainte a încercat timp de mulți ani fără succes să piardă în greutate.

Кристина Агилера/Фото: Jesse Grant/Getty Images for Disney

Christina a răspuns anterior criticilor legate de silueta ei și a declarat că s-a săturat să depindă de opinia altora. "Când ești adolescent, ai un corp complet diferit față de când ai peste 20 de ani. Am început să mă îngraș și atunci acest lucru era inacceptabil, pentru că spuneau: 'Oh, se îngrașă'. Apoi, oamenii din industrie îmi spuneau: 'Le plăcea corpul tău și cât de slabă erai ca adolescentă'."

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72712635993958