Martie 10, 2020
Rețeta de post: Află cum să prepari chec pufos cu migdale

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ne aflăm în perioada Postului Mare. Pentru că ni se face dor de câte ceva dulce și delicios, vă propunem o rețetă de post superbă, care pe lângă faptul că este delicioasă, mai este și sănătoasă. Vedeți aici cum se prepară checul superb și dulce cu migdale. 

 

  • 3 linguri gem de prune
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sifon
  • 1/2 cana ulei
  • coriandru macinat
  • un praf de sare
  • migdale
  • 50 gr merisoare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 cani faina

MOD DE PREPARARE 

Amestecati intr-un castron, gemul de prune cu zaharul, apoi puneti pe rand, sifonul, uleiul si un praf de sare. Amestecati faina cu cacaua, coriandru, praf de copt si bicarbonat, apoi turnati amestecul in ploaie, amestecand pana la omogenizare. Puneti merisoarele, amestecati, apoi turnati compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Dati tava la cuptorul preincalzit, pentru 15 minute, la foc potrivit. Intre timp, taiati migdalele in bucati mai mici. Scoateti prajitura din cuptor dupa 15 minute si presarati migdalele. Dati la cuptor pentru inca 25 de minute.
Lasati prajitura sa se raceasca, apoi taiati-o patratele.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8842463493347