Februarie 06, 2023
Nadia Comăneci s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger. Cum s-au fotografiat cele două vedete
Frumoasa noastră româncă stabilită pe plaiuri americane are o sumedenie de prieteni vedete.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nadia Comăneci a postat pe contul său de socializare două fotografii cu un drag prieten al său, Arnold Schwarzenegger.

Arnie a luat-o în brațe pe Nadia, semn că se bucură la fel de mult de revedere.

Nadia și Arnold 

Nadia și Arnold 

”În timpul antrenamentului de dimineață. Am dat nas în nas cu un prieten drag.”, a scris Nadia Comăneci în dreptul imaginilor.

Nadia Comăneci are în continuare o siluetă top fit, căci marea campioană mondială are grijă mare de aspectul său fizic. Mai mult, sportul și dieta sunt integrate perfect în viața sa, încă din copilărie. La rândul său, și soțul Nadiei este sportiv, așadar în familia lor nu este greu să te abții de la bunătăți. Nadia Comăneci este îmbrăcată foarte casual, cu pantaloni albi, maieu și o geacă de antrenament, însă nu-i lipsesc poșeta de firmă și ochelarii de soare. Arnold Schwarzenegger o privește cu foarte mult drag pe marea noastră sportivă, una dintre emblemele României, gimnasta care a luat primul 10 din istorie.

Arnold Schwarzenegger se afla în timpul antrenamentului de dimineață, nu putem să nu observăm că la 75 de ani este într-o formă fizică de zile mari! Cele două vedete frecventează aceeași sală de fitness și s-au bucurat peste măsură să se revadă.

Nadia Comăneci a mai spus, în trecut, că nu poate lăsa nicio zi să treacă fără să facă sport.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică", a spus ea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Aventurile lui Arnold Schwarzenegger cu mai multe femei au ieşit la iveală după ce actorul a divorţat de soţia sa cu care era de 25 de ani, Maria Shriver. Ulterior, el a împărtăşit detaliile în autobiografia sa.

Actorul şi fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are un trecut intrigant, plin de aventuri, inclusiv cu menajera şi cu o altă actriţă. Cu toate acestea, infidelitatea sa a ieşit la suprafaţă abia după divorţul său scandalos.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41714906692505