Octombrie 04, 2024
„Mi-am cumpărat casa visurilor mele”: Cum arată locuința de lux pe care Andreea Bostănică și-a cumpărat-o la doar 20 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostănică, tânăra influenceriță care și-a cucerit fanii de pe rețelele de socializare, are toate motivele să fie în culmea fericirii. La doar 20 de ani, Andreea nu doar că și-a achiziționat o mașină de lux în valoare de 300.000 de euro în urmă cu două luni, dar și-a îndeplinit și visul de a deveni proprietara unei vile impresionante în Pipera, scrie presa română.

Casa visurilor în Pipera, un adevărat colț de rai

Noua locuință a influenceriței este o adevărată bijuterie imobiliară, cu un design modern și spații generoase. Vila are mai multe camere, un living spațios și o curte mare, ideală pentru relaxare. Andreea a postat câteva imagini pe conturile sale de socializare, lăsându-și fanii fără cuvinte.

Andreea Bostănică - casă (1)

Andreea Bostănică - casă (2)

Andreea Bostănică - casă (3)

Andreea Bostănică - casă (4)

O aniversare de poveste în Paris

Dar surprizele nu s-au oprit aici! De ziua sa, Andreea a ales să sărbătorească într-un mod spectaculos, într-unul dintre cele mai romantice orașe din lume – Paris. Cazată la un hotel de lux, tânăra a început să sărbătorească la piscina hotelului, unde s-a bucurat de o atmosferă relaxantă înainte de miezul nopții. Însă momentul de maximă emoție a venit când a intrat în camera de hotel, unde o așteptau baloane în nuanțe de roz și roșu, lumânări aprinse, flori și cadouri de la un brand de lux.

Andreea Bostănică a sărbătorit 20 de ani la Paris foto: Instagram

Andreea Bostănică a sărbătorit 20 de ani la Paris foto: Instagram

Andreea Bostănică a sărbătorit 20 de ani la Paris foto: Instagram

Câți bani face Andreea Bostănică din TikTok

Recent, Andreea a dezvăluit cât de mulți bani câștigă într-o singură săptămână, explicând cum reușește să își permită luxul de care se bucură. Creatoarea de conținut a menționat că a câștigat 2 milioane de puncte pe TikTok, echivalentul a aproximativ 20.000 de euro pe săptămână.

„Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu. Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în 3 luni de muncă’, a spus Andreea Bostanică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2598667144775