Septembrie 23, 2024
Iubita lui Mick Jagger, despre diferența de vârstă de 44 de ani dintre ei: „Oamenii vor avea mereu de comentat!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă între ei există o diferență de 44 de ani, Melanie Hamrick, iubita lui Mick Jagger, susține că nu este îngrijorată de acest aspect.

„Nu mă gândesc la asta”, a mărturisit Hamrick, în vârstă de 37 de ani, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru The Sunday Times, scrie profm.ro

„Oamenii vor avea mereu de comentat”, a mai spus fosta balerină, adăugând: „Dacă te gândești la părerile altora, indiferent de locul în care te afli în viață, vei avea o problemă și o vei analiza prea mult”.

Paris, France. 25th July, 2024. Mick Jagger and Melanie Hamrick attending The Prelude to The Paris Games 2024 at the Vuitton Foundation in Paris, France on July 25, 2024. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM Credit: Abaca Press/Alamy Live News 

„Aleg să nu-mi pese de opiniile altora. Sunt fericită? Da. Oamenii din viața mea sunt fericiți? Da. Rănesc pe cineva? Nu. OK, atunci pot să-și vadă de treaba lor”, a spus Hamrick.

Jagger, în vârstă de 81 de ani, a cunoscut-o pe Hamrick în februarie 2014, la un concert susținut de Rolling Stones în Tokyo. Melanie, care avea atunci 26 de ani, a obținut bilete la spectacol în calitate de dansatoare la American Ballet Theatre.

Mick Jagger and Longtime Girlfriend Enjoy Date Night at the American Ballet  Fall Gala

O lună mai târziu, iubita lui Jagger, designerul de modă L'Wren Scott, s-a sinucis. Cei doi erau împreună atunci de 13 ani, dar în vara aceluiași an, Jagger a început să iasă cu Melanie.

În interviul respectiv, Hamrick a declarat că nu a fost impresionată de celebritatea lui Jagger când a început o relație cu el.

„Dansatorii de balet întâlnesc unele dintre cele mai mari vedete și reacționează, de parcă spun «Cine ești tu?». Pentru noi, dansatorii de balet sunt zeii. Ei sunt cei pe care îi studiezi și îi admiri. Ești atât de concentrat în lumea ta”, a explicat ea.

Paris 2024 - Mick Jagger and Melanie Hamrick In The Stands

Iubita lui Mick Jagger a mai dezvăluit că ea și partenerul ei își împart timpul între o casă închiriată în New York City și un castel pe râul Loire din Franța, unde fiul lor, Deveraux, în vârstă de 7 ani, merge la școală.

Mick are opt copii: Karis, 53 de ani (cu Marsha Hunt); Jade, 52 de ani (cu Bianca Jagger); Lizzie, 40 de ani, James, 38 de ani, Georgia May, 32 de ani și Gabriel, 26 de ani (cu Jerry Hall); Lucas, 24 de ani (cu Luciana Gimenez Morad) și Deveraux.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74170017242432