Septembrie 24, 2024
Ion Paladi, distins cu titlul de Cetățean de Onoare în comuna Țuțora, județul Iași

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ion Paladi, în vârstă de 39 de ani, continuă să impresioneze publicul oriunde își face apariția. Interpretul din Chișinău, cunoscut pentru carisma sa aparte, adună tot mai multe premii, cel mai recent fiind cel de Cetățean de Onoare al comunei Țuțora din județul Iași. Evenimentul a avut loc la începutul lunii septembrie, când artistul a cântat alături de fina sa de cununie, Cristina Spătar, interpretând piesa „Fă Marie cu Bariz”. Spectatorii au fost încântați de prestația lor și au încins o horă mare în cinstea celor doi.

Artistul își exprimă recunoștința pentru succesul de care se bucură, subliniind eforturile depuse pentru a ajunge în acest punct al carierei sale. Ion Paladi are un program încărcat, fiind mai mereu pe drumuri și susținând concerte, însă acesta este felul în care preferă să-și petreacă timpul.

„Sunt emoționat și fericit, pentru că în luna aceasta frumoasă de toamnă, chiar pe 8 septembrie, am devenit ‘Cetățean de Onoare’ al comunei Țuțora din Județul Iași. O comună frumoasă de pe malul Prutului, cu oameni primitori și calzi, care m-au primit cu atâta bucurie pe scena mare din Țuțora alături de Orchestra Națională ‘Lăutarii’ condusă de Maestrul Nicolae Botgros”, a declarat artistul. El a mulțumit, de asemenea, mentorului său, Maestrul Nicolae Botgros, nașului său Corneliu Botgros și întregii Orchestre Naționale de muzică populară „Lăutarii” din Chișinău, precum și publicului său fidel.

Ion Paladi a menționat că acesta este al patrulea titlu de Cetățean de Onoare pe care îl primește în România. „Sunt onorat că pentru a patra oară în România devin ‘Cetățean de Onoare’ al unei comune. În 2018 am devenit ‘Cetățean de Onoare’ în comuna George Enescu, jud. Botoșani, unde s-a născut marele compozitor, tot în 2018, în comuna Corlățeni, jud. Botoșani, în 2019 - comuna Vorona, Jud. Botoșani și iată că în 2024 și în Județul Iași, comuna Țuțora”, a completat artistul.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90082240104675