Iunie 21, 2024
Dieta “inumană” a Victoriei Beckham. 5 lucruri incredibile despre obiceiurile ei alimentare

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“Din nefericire, m-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani”, spunea David Beckham, anul trecut, despre soția sa. Ca să își păstreze silueta “trasă prin inel”, Victoria are o dietă drastică. De-a lungul timpului, jurnaliștii britanici de la Daily Mail au mai aflat câte ceva despre obiceiurile alimentare bizare ale vedetei. Iată mai jos 5 “ciudățenii” marca Victoria Beckham, în ceea ce privește dieta ei, scrie perfecte.protv.ro

1. În timpul Campionatului European de Fotbal din 2004 s-a spus despre Victoria Beckham că a consumat doar căpșuni și apă.

2. În 2009, Victoria a dezvăluit că ține o dietă în care consumă doar fructe de pădure și sashimi.

3. David Beckham a dezvăluit despre soția sa că mănâncă doar “pește la grătar cu legume la abur” și că foarte rar deviază de la această dietă.

4. Tot David a făcut public faptul că Victoria mănâncă același lucru de 25 de ani.

5. Victoria a dezvăluit că mâncarea pe care o consideră “confort food” este… pâinea integrală prajită, cu sare!

Victoria Beckham has revealed her bizarre favourite food | Metro News

 

Victoria a recunoscut anterior că nu mănâncă niciodată alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și că nu consumă carne roșie sau lactate.

În podcastul Cafés Table 4, designerul spunea: „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai urât coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, niște oțet balsamic și condimente. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile, unturile sau sosurile. Am gusturi alimentare plictisitoare”.

 

Victoria Beckham nu face excepție nici măcar de ziua ei: aceasta a avut un tort din… pepene decorat cu căpșuni și afine.

 

Însă… în ultimul an, ceva s-a schimbat în mentalitatea Victoriei. Aparent, vedeta nu ar mai fi atât de strictă cu regimul ei alimentar. În vârstă de 50 de ani, fosta Spice Girl spune că nu îi mai pasă ce crede lumea despre felul în care arată, iar comentariile negative nu o mai afectează.

„Așa arăt eu. Fac ce cred eu că este mai bine pentru mine, voi lucra din greu la asta. Sunt foarte disciplinată cu felul în care mănânc, felul în care mă antrenez și felul în care lucrez. Asta-s eu! Dar îmi place să mai beau cate un pahar și nu voi fi genul de om care spune „Ah, sunt prea multe calorii într-un pahar de vin”. Nu-mi pasă. Viața e prea scurtă. Să ne distrăm bine.”, spune Victoria Beckham.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0082199573517