Septembrie 23, 2024
Cum a recționat Selena Gomez Selena după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-mă în pace”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena Gomez le-a răspuns haterilor care au criticat-o după declarația ei publică conform căreia nu va putea să ducă o sarcină. Deși mulți au susținut-o, au existat și voci care au acuzat-o că încearcă să atragă atenția și să provoace milă din partea publicului. În opinia acestor persoane, nu ar trebui să vorbești atât de deschis despre probleme atât de personale.

Gomez a vorbit despre acest subiect în cadrul evenimentului „Femeile în cinema”, unde a venit împreună cu sora ei mai mică, Gracie. „Cred sincer că există o forță în a-ți arăta vulnerabilitatea și a le spune altora că ai nevoie de ajutor. Nu este nimic rușinos în asta. Așadar, da, am spus că nu voi putea să duc o sarcină. Am spus că am tulburare bipolară. Lăsați-mă în pace!” – a declarat cântăreața și actrița.

Ea a explicat că încearcă să fie sinceră, deoarece vrea să fie un exemplu pentru alte femei, întrucât toată lumea „trece prin ceva” și este important să știi că nu ești singur. Potrivit Selenei, ea este la fel de confuză ca toți ceilalți și nu are răspunsuri la toate întrebările. „Sunt pur și simplu cine sunt, asta-i tot”, a spus ea și a adăugat, adresându-se surorii sale, că „nu trebuie să permiți niciodată altor oameni să te numească o persoană rea”. „La naiba cu toți cei care ne numesc victime. În opinia mea, noi suntem învingători”, a spus ea în încheiere.

Emilia Pérez – official trailer (Pathe)

Selena a mărturisit, într-un interviu recent pentru Vanity Fair, că își dorește să devină mamă, dar nu va putea să ducă o sarcină din cauza problemelor de sănătate. În discuția cu publicația, ea a vorbit și despre relația sa cu producătorul muzical Benny Blanco, despre care se zvonește că i-ar fi făcut o cerere în căsătorie. Selena a spus că nu a fost niciodată atât de fericită ca după ce l-a cunoscut pe Benny. Probabil din acest motiv îl apără atât de înverșunat de hateri, iar Benny are destui – mulți utilizatori de internet consideră că nu este suficient de bun pentru Gomez.

Photos from Inside Selena Gomez and Benny Blanco's Date Night at 2024 Emmys

De menționat că Selena este criticată nu doar pentru sinceritatea ei, ci și pentru faptul că, în opinia multora, nu își protejează sănătatea despre care vorbește frecvent. De exemplu, recent, ea a fost suspectată că folosește un vape.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0395286083221