Octombrie 21, 2021
Celine Dion e ca o umbră. Nu mai poate cânta!
Problemele de sănătate o copleșesc pe Celine Dion. Din cauza unor simptome apărute ca din senine, artista a fost nevoită să-și amâne spectacolele programate în perioadele 5 noiembrie - 21 noiembrie şi 19 ianuarie - 5 februarie. Printre concertele anulate este și cel din Las Vegas, care urma să aibă loc la începutul lunii viitoare și pentru care s-a pregătit timp de opt luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte . Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze ", se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreaţa şi-a împărtăşit propriile gânduri despre amânarea spectacolului din Las Vegas. „Am inima zdrobită”, îşi începe Dion declaraţia. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou teatru de ultimă generaţie.Mă simt atât de rău că i-am dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas”, a transmis Celine Dion. 

„Turneul mondial Courage” al lui Dion,  care a fost reprogramat anterior pe fondul pandemie de Covid 19, va începe pe 9 martie. Cu toate acestea, nu este clar când show-ul ei, care urma să aibă loc la noul Resorts World Theatre din Sin City, va avea loc.

La începutul acestui an, o sursă a spus pentru OK! că vedeta a avut mult mai mult grijă de ea însăşi în 2020, că are o mentalitate optimistă şi că e gata să revină pe scenă.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84783983230591