Septembrie 30, 2022
Ce făcea Selena Gomez în momentul când Hailey Bieber vorbea despre relația cu actrița
Hailey Bieber a oferit cel mai sincer interviu de până acum, vorbind despre începutul relației sale cu Justin dar și despre relația pe care o are cu fosta celebră a soțului ei. În timp ce modelul se afla la podcastul „Call Her Daddy”, cu Alex Cooper, Selena Gomez a fost surprinsă la o cină alături de mai mulți prieteni în Malibu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița din „Only Murders In The Building”, în vârstă de 30 de ani, nu părea să fie afectată de discuția lui Hailey, mai ales că un teaser al podcastului a devenit viral pe internet, oamenii fiind curioși să afle dacă Hailey i-a furat sau nu iubitul Selenei. 

Selena Gomez / Profimedia

Starul de la Hollywood s-a bucurat de timpul de calitate petrecut cu prietenii ei, cu doar câteva ore înainte ca soția lui Justin Bieber să nege că i-ar fi furat iubitul Selenei. Actrița a purta o ținută demnă de o zi de toamnă, având pantaloni și bluză neagră, iar peste și-a pus un pardesiu maroniu. Aceasta și-a prins părul într-un coc și a purtat un machiaj natural, care i-a accentuat trăsăturile. 

Selena Gomez / Profimedia

Ieșirea Selenei a avut loc la doar câteva ore înainte că Hailey Bieber să ofere cel mai sincer interviu din viața ei. Supermodelul, în vârstă de 25 de ani, a negat în timpul podcastului că ar fi avut o relație cu Justin Bieber în timp ce acesta se întâlnea cu Selena Gomez și a susținut că cele două chiar au vorbit după ce a avut loc nunta dintre Hailey și celebrul cântăreț. 

Gazda podcastului, Alex Cooper, a adus în discuție obsesia publicului vizavi de relația lui Justin cu Selena. Apoi a întrebat-o direct: „Ai fost vreodată implicată într-o relație sentimentală cu Justin în timp ce el era cu Selena?”.

„Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr. Nu am avut o relație în timp ce Justin se întâlnea cu altcineva. Când el și cu mine am început să n vedem, el nu avea nicio relație. Nu stă în caracterul meu să mă încurc cu relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât”, a explicat Hailey.

Selena Gomez / Profimedia

Selena Gomez / Profimedia

Selena Gomez / Profimedia

Sursa - filmnow.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70577049255371