Decembrie 18, 2023
Angela SÎRBU
Directorul General al Holdingului AQUARELLE GROUP

Angela Sîrbu

Împărtășește cu prietenii tăi

,,Ziua de naștere este precum Anul Nou. Încerci să tragi linii după rezultatele pe care le-ai avut și să construiești noi planuri'' scrie jurnalistul Elchin Safarli în cartea ,,To me you promised''. Pentru AQUARELLE- ziua de naștere reprezintă un eveniment special, important și unic, care este sărbătorit cu multă bucurie și împărtășit deopotrivă fidelilor noștri cititori. Prima revistă pentru femei din Moldova împlinește 13 ani, așadar, pentru noi începe ,,perioada adolescenței'', iar cu această ocazie ne permitem să organizăm o petrecere la care să invităm vedetele preferate ale momentului. Apropo, pe mulți dintre ei, noi i-am descoperit! Ne mândrim astăzi cu faptul că primul interviu și prima ședință foto a Oliei Tira, a Karizmei, a Dianiei Rotaru, a Nicoletei Gavriliță sau a lui Ionel Istrati, a lui MC Mike și a altor vedete cunoscute acum au fost pe paginile revistei AQUARELLE. Pe atunci aveau atâtea emoții, dar noi am crezut în ei și nu am dat greș cu acest lucru!

Sunt sigură, că în timpul apropiat, vom urma exemplul colegilor noștri de la revista VOGUE, realizând un film, dar nu despre faptul cum se face ediția din luna septembrie a revistei, ci cum AQUARELLE sărbătorește ziua de naștere.  Cu jumătate de an înainte noi dăm start proiectelor speciale, pregătim cadourile pentru cititorii noștri și pentru prieteni- în fiecare an, originale și care să le amintească de noi.

Urmăriți noutățile pe site-ul www.aquarelle.md, pe pagina noastră de facebook- și, primiți cadouri. Ne întâlnim pe 9 și 10 septembrie în rețeaua magazinelor №1 și MoldPresa!

SQL exec time = 0.091711521148682