August 15, 2024
Andreea Marin a plătit scump pentru succesul de care are parte! Cât a suferit vedeta de-a lungul carierei sale

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Zâna Surprizelor”, așa cum este cunoscută, a vorbit sincer despre sacrificiile pe care le-a făcut, de-a lungul carierei sale, pentru a ajunge să se bucure de succesul pe care îl are astăzi.

Andreea Marin, poate cea mai cunoscută persoană publică din România, a dezvăluit de curând câteva aspecte mai puțin plăcute pe care le-a întâmpinat în toată viața sa profesională. Până la vârstă de 49 de ani, fosta prezentatoare TV a muncit pe brânci și a făcut multe sacrificii, punându-și astfel viața în pericol, scrie perfecte.ro

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a povestit cum, la un moment dat, un medic i-a atras atenția cu privire la stilul său de trai, chiar atunci când se aștepta mai puțin. Vedeta a trebuit să își găsească echilibrul, să își asculte corpul și să își pună sănătatea pe primul loc, pentru a nu suferi mai târziu.

Andreea Marin Ion Țiriac - Unica.ro

„Cel mai important este să fii moderat cu tot ce faci în viață. Asta am învățat. Când am muncit extrem de mult și asta se cam întâmplă de vreo 30 de ani în cazul meu, însă lăsând pe planul doi sănătatea mea, nu a fost bine. Am ajuns într-un punct în care chiar mi-am pus în pericol sănătatea. Acela a fost momentul în care un medic mi-a spus: Ori schimbi acum, ori vei avea probleme serioase de sănătate.

Dacă tu nu știi când să te oprești, dacă ai luni de zile de nesomn. Ok, tu ai o motivație, că vrei să împlinești nu știu ce proiect, dar corpul are o limită. Și dacă nu îți asculți corpul, ajungi în punctul în care îți spune el stop forțat. La fel și cu mintea se întâmplă”, a povestit Andreea Marin, potrivit romaniatv.net.

Transformarea uimitoare a Andreei Marin: Așa arăta la 19 ani



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2833092212677