август 29, 2012
Sfârşitul lumii cu Keira Knightley
Keira Knightley nu este pur şi simplu plină de forţă, dinamismul ei care se învecinează cu nervozitatea, nu cunoaşte limite.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

În exclusivitate pentru Prima Revistă pentru Femei din Moldova AQUARELLE 

Sfârşitul lumii cu Keira Knightley

Keira Knightley nu este pur şi simplu plină de forţă, dinamismul ei care se învecinează cu nervozitatea, nu cunoaşte limite. Unicul lucru care îi ţine în frâu impulsurile este o ţinută ultra-mulată ce reflectă ultimele tendinţe ale modei. Knightley a încercat să intre în cameră într-o manieră graţioasă, asemeni unei balerine care glisează pe parchet, dar a fost imposibil să facă acest lucru într-o fustă atât de strâmtă, încât aveai impresia că va crăpa şi cu un top, cu imprimeu în carouri, care îi strângea bustul mult prea tare.

 

Ignorând aceste detalii, Keira ne-a povestit cu sufletul la gură despre pasiunile sale, în special despre muzică şi muzicieni. Nici nu e de mirare, de vreme ce logodnicul său este cel care cântă la clape în formaţia Klaxons, şi anume James Righton. Actriţa ne-a mărturisit cum a jucat în cea mai apocaliptică dintre toate comediile romantice: „Caut un prieten pentru sfârşitul lumii”. A menţionat ce „chestie amuzantă” e sfârşitul lumii: aici totul e posibil: şi sinuciderea celor care nu vor să moară din cauza cataclismelor naturale, şi orgii în masă, doar trebuie să reuşeşti să faci în cele din urmă măcar ceva interzis! Chiar şi în sfârşitul lumii Keira găseşte o porţie de pozitivism: cel puţin pentru că ştiind despre iminenţa acestuia, poţi spune „adio” dietei îngrozitoare!

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE septembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.4003782272339