ноябрь 29, 2012
Happy New SEX
Să fugiţi undeva în doi – da! Aceasta este noaptea magică în care cea mai minunată aventură sexuală poate deveni realitate.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Fie ca întreaga lume să aştepte!

Cu o simplă atingere ţi-a tăiat respiraţia. În ochii săi ai citit ceea ce te-a făcut să roşeşti fără să vrei şi te-a adus într-o stare de excitaţie neobişnuită. Totul din jur a devenit inutil şi fără importanţă. Să fugiţi undeva în doi – da! Aceasta este noaptea magică în care cea mai minunată aventură sexuală poate deveni realitate.

Sex sau ba?

Nu ar fi deloc rău ca în noaptea de revelion, pe lângă cadourile de sub brad, veselia de zile mari şi atmosfera de sărbătoare, să primeşti în calitate de bonus şi o partidă incendiară de sex. Teoretic vorbind, nu-i aşa? În practică însă, puţini oameni fac sex în noaptea dintre ani. Salata Olivier servită cu aspic, salată „şuba” şi nenumărate pahare de şampanie – şi iată că deja stomacul începe să-i şoptească creierului că nu prea este pregătit de jocuri sexuale. Nici chiar machiajul şi coafura gândite din timp şi care te-au costat un sac de bani şi nervi (ai fost nevoită să convingi frizerul să lucreze pe data de 31 decembrie), nu sunt încântaţi de ideea de a fi sacrificaţi de dragul sexului. Mai ales că nimeni nu poate garanta, că acest sacrificiu va fi justificat, iar sexul va fi cu unul cu adevărat pe cinste. Dar cu siguranţă nu vei reuşi să ajungi la un compromis, salvându-ţi aspectul evlavios şi frumuseţea indusă. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.92011642456055