декабрь 02, 2013
Handmade: 100 de idei pentru Revelion
Sărbătorile de iarnă se apropie. Este timpul să decorăm casa, să improvizăm jucării şi decoraţiuni pentru pomul de Crăciun, pentru ca în casă să domnească o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Sărbătorile de iarnă se apropie. Este timpul să decorăm casa, să improvizăm jucării şi decoraţiuni pentru pomul de Crăciun şi pentru ca în casă să plutească o adevărată atmosferă de sărbătoare. Vă propunem câteva idei care pot fi transpuse în realitate cu mare uşurinţă.

Delicii pentru bradul de Crăciun

Bradul poate fi înfrumuseţat nu doar cu tradiţionalele jucării pe care le puteţi cumpăra în magazine. Crengile lui pot fi înfrumuseţate cu diverse „delicii”, dar nu neapărat dulciuri şi fructe. Confecţionaţi mici compoziţii din fructe uscate, pomuşoare, nuci, conuri, adăugaţi nişte paiete sau confetti. De obicei, cu astfel de compoziţii se decorează brăduţii de dimensiuni nu prea mari.

Globuleţe transparente

În magazine puteţi găsi jucării transparente care reflectă foarte frumos lumina ghirlandelor. Dacă doriţi ca aceste jucării să pară mai originale, le puteţi umple cu paiete, bucăţi mici de hârtie colorată, boabe de cafea sau nisip colorat. Încercaţi să alegeţi culori contrastante sau să le aranjaţi în straturi. Astfel de jucării pot fi confecţionate în condiţii de casă şi împreună cu copiii.

Sărbătoare în miniatură

În copilărie credeam că acest glob este unul magic. Îl scuturi un pic, iar în interior – fulgi sclipitori, căsuţe, reni – un adevărat basm de iarnă. Acum puteţi crea o astfel de jucărie în condiţii de casă. Pentru aceasta veţi avea nevoie de un mic borcan decorativ şi un capac, o figurină mică şi puţine paiete. Lipiţi figurina de partea interioară a capacului, presăraţi nisip  sclipitor şi închideţi capacul.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.4096655845642