декабрь 26, 2012
Brad Pitt. Omul care a schimbat totul
Se spune că este persoana care reuşeşte să transpună în realitate cele mai îndrăzneţe vise.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Jan Janssen / The Interview Feed

În exclusivitate pentru prima revista pentru femei din Moldova AQUARELLE

 

Brad Pitt obişnuieşte să citeze un aforism tibetan: „Cele mai grele patimi cu care trebuie să se confrunte omul sunt frumuseţea, popularitatea şi avuţia”. Şi, din câte se pare, el reuşeşte să le depăşească cu succes. Nu în zadar se spune că este persoana care reuşeşte să transpună în realitate cele mai îndrăzneţe vise.

 

În tinereţe Brad Pitt visa la cariera de actor şi, în cele din urmă, a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. De patru ori a fost nominalizat la premiile Oscar, a câştigat Globul de aur pentru rolul din filmul „Douăsprezece maimuţe”, iar producţiile cinematografice cu participarea acestuia, cum ar fi „Legendele toamnei”, „Interviul cu vampirul”, „Faceţi cunoştinţă cu Joe Black”, „Sala de luptă”, „Cei 11 ai lui Ocean” şi multe altele au cucerit instantaneu aprecierea publicului. Ultima peliculă cinematografică cu Pitt în rolul principal „Ucide-i cu tandreţe” (Killing Them Softly), unde îl interpretează pe Jackie Cogan, un om al legii care investighează un jaf petrecut în timpul unui campionat de poker organizat sub egida mafiei şi care este nevoit să se întoarcă în rândurile asasinilor, escrocilor şi cămătarilor, a fost nominalizat în anul 2012 la „Palme d'Or”, cel mai prestigios trofeu de la festivalul internaţional de film de la Cannes.

 

Brad încă din copilărie a tins să ajute pe ceilalţi şi după ce uraganul „Katrina” în 2005 a devastat oraşul New Orleans, actorul a donat câteva milioane de dolari pentru construcţia şi reconstruirea caselor distruse de stihia naturii.   

 

Brad afirmă că mereu a visat la o familie mare şi unită. Şi iată că deja de şapte ani, împreună cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina Jolie, starul de la Hollywood, creşte şase copii, trei dintre care sunt adoptivi. 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.3011527061462