декабрь 02, 2013
Banchetul festiv: 100 de idei pentru Revelion
De ceva timp încoace, în casele oamenilor persistă obiceiul ca înainte de a invita oaspeţii la masă şi de a-i servi cu bucate calde, aceştia sunt serviţi cu diverse gustări şi băuturi. Vă propunem câteva reţete de aperitive pentru toate gusturile.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

De ceva timp încoace, în casele oamenilor a intrat obiceiul ca înainte invita oaspeţii la masă şi de a-i servi cu bucate calde, aceştia sunt serviţi cu diverse gustări şi băuturi. Vă propunem câteva reţete de aperitive pentru toate gusturile – din legume, peşte, carne.

Mille-feuille de sfeclă roşie şi avocado

1 sfeclă roşie

0,5 dovlecel

1 avocado

100 g pătrunjel

2 lingură de masă de apă

2 lingură de masă de suc de lămâie

1 lingură de masă de seminţe de susan

Sare după gust

Puneţi o sfeclă de mărime medie la  fiert, lăsaţi-o să se răcească după care curăţiţi-o de coajă. Tăiaţi sfecla şi jumătatea de dovlecel în felii subţiri. Amestecaţi în blender avocado-ul curăţit de coajă, pătrunjelul, sucul de lămâie şi sarea (după gust) până se obţine o pastă omogenă, după care se adaugă puţină apă. Pe farfurie se pune o felie de sfeclă şi se unge cu crema de avocado, după care se adaugă o felie de dovleac şi iarăşi se unge cu crema de avocado. Se înfrumuseţează cu verdeaţă şi seminţe de susan.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.8192691802979