октябрь 30, 2012
Adrian Ursu. Despre talente, femei frumoase şi călătorii de neuitat
Carismatic şi fermecător – aşa s-a dovedit a fi în comunicare renumitul cântăreţ.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Carismatic şi fermecător – aşa s-a dovedit a fi în comunicare renumitul cântăreţ Adrian Ursu. În curând va apărea noul videoclip al acestuia, iar astăzi interpretul ne-a povestit cum au decurs filmările, cu cine are de gând să evolueze pe viitor şi (atenţie, fetelor!) la ce iubită visează.  

 

Fiecare piesă îşi are timpul său. Melodiile se nasc în momentul în care le este sortit să se nască. Am multe melodii scrise, care sunt în aşteptarea unor versuri potrivite, a unui aranjament, a unei stări de suflet şi a momentului în care voi decide că acestea sunt gata pentru a-şi face loc în viaţa reală.

 

Unele piese le-am dedicat anumitor persoane, fără ca ele să ştie despre aceasta. Probabil, într-o zi voi recunoaşte care a fost muza mea. De exemplu, piesa „Lacrimi şi durere” (2005) este dedicată anumitor evenimente din viaţa mea. În acea perioadă era difuzată fără prea mare chef la posturile de radio, cu motivaţia că şi aşa e destul de trist în ţara noastră şi nu mai merită să ascultăm şi piese despre durere şi lacrimi.

Am cântat în duet cu Natalia Barbu, Natalie Toma, Indiana, Karizma. Ştiu că avem în Moldova multe interprete tinere şi talentate. Vreau să remarc talentul deosebit al Cristinei Croitoru, al Nicoletei Gavriliţă. Aş vrea să cânt cu ele. Pentru duetul cu Dara piesa este deja pregătită şi doar căutăm timp pentru a lucra la un proiect comun. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.8664379119873