Mai 16, 2022
Vladimir Putin ar fi fost operat de cancer. Liderul de la Kremlin a ajuns de urgență la spital
Sursele susțin că Vladimir Putin ar fost internat de urgență la spital, pentru a fi operat de cancer. Un „plan de înlocuire” ar urma să intre în acțiune pentru zece zile, astfel încât să nu se afle că Liderul de la Kremlin lipsește.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit surselor, Președintele Rusiei ar fi fost internat de urgență și operat de o echipă de specialiști. Boala de care ar suferi Vladimir Putin ar fi cancerul, iar starea sa se agravase atât de rău încât a avut nevoie de o procedură chirurgicală neașteptată. 

„Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, președintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, au declarat sursele. 

Pentru perioada în care Vladimir Putin va lipsi, a fost făcut un „plan de înlocuire” prin care să ruleze videoclipuri înregistrate de dinainte cu președintele Rusiei, pentru ca nimeni să nu afle că lipsește.

Cine îl va înlocui pe Vladimir Putin

Vladimir Putin ar urma să fie înlocuit de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. Oficialul, în vârstă de 70 de ani ar trebui să preia controlul armatei, după cum dezvăluiau sursele chiar la începutul acestei luni. 

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, spunea sursa la începutul lunii aprilie

Sursa - cancan.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71682786941528