Februarie 12, 2020
(VIDEO) Decolteu amețitor și dansuri senzuale. Vezi cum apare Cleopatra Startan în cel mai nou video
Săptămâna dragostei și-a pus amprenta pe toată lumea din jur. Mai multă dragoste, mai multă muzică bună avem noi în ajunul Zilei Îndrăgostiților.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Micuța Cleopatra Stratan care demult deja s-a maturizat, ne prezintă în cea de-a 11 zi a lunii februarie un nou produs muzical. Vedeta din Basarabia cântă despre iubire în noul cântec, care se intitulează - La ușa mea.

Videoclipul nou-nouț a apărut adineaori pe pagina de Youtube, și fanii interpretei deja i-au dat câteva mii de like-uri și tot la fel de multe comentarii. Videoclipul a fost produs de către Alex Parker și Marius Dia, în România. 

 

 

În cel mai nou videoclip pe care cântăreața Cleopatra Stratan l-a lansat astăzi, interpreta apare în ipostaze incitante. Rochia cu un decolteu de infarct va fi pe placul bărbaților, mai ales că interpreta are un suflet mare, de adevărat artist.

Cleopatra își mângâie corpul perfect, trage priviri voluptoase și dansează erotic în camera plină de lumini. Vezi aici videoclipul, cu siguranță, îți va vibra trupul și-ți va cânta sufletul. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52399945259094