Octombrie 12, 2021
Viața la Londra e scumpă? Adele a decis să se mute
Neaşteptat pentru o vedetă. Chiar şi pentru Adele, problema banilor a devenit una reală şi stringentă. Cântăreaţa a mărturisit că nu îşi mai permite financiar să locuiască la Londra, drept pentru care a investit 30 milioane de dolari în propretăţi din Los Angeles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În interviul recent acordat revistei Vogue, ediţia britanică, Adele a mărturisit că investeşte în imobiliare în SUA şi că niciodată nu şi-ar permite acelaşi trai şi la Londra.

Tocmai de aceea, a cumpărat trei proprietăţi în Hidden Valley, în ultimii cinci ani. Adele, în vârstă de 33 de ani, a investit 30 milioane de dolari în imobiliare din averea sa estimată la 177 milioane de dolari.

”Casa pe care o am în LA nu mi-aş permite-o niciodată la Londra.”

Artista care a câştigat 15 premii Grammy a mai explicat că atunci când stătea în Londra, majoritatea timpului era petrecut în maşină sau în interior. Ori ea şi-a dorit să stea undeva la aer curat, unde să iasă şi să poată vedea cerul.

Fanii pe Twitter i-au taxat de îndată declaraţiile: ”Cum are trei case de 30 milioane şi nu îşi permite una la Londra?”concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1426010131836