Ianuarie 10, 2018
Vezi cum își petrec turneul special în SUA Ionel Istrati și Adrian Ursu
Au plecat la colindat pe un alt continent, acolo unde moldovenii îi întâlnesc cu cel mai mare dor, și cu cea mai mare nerăbdare. Adrian Ursu și Ionel Istrati fac ravagii în Statele Unite ale Americii. Cei doi au plecat departe de casă de Crăciun, pentru a le aduce sărbătoare în suflet moldovenilor de peste ocean.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șapte orașe, șapte concerte, șapte nopți nedormite. Interpreții noștri, Adrian Ursu și Ionel Istrati au încântat moldovenii de pretutindeni, elaborând un turneu în SUA. Astfel, de sărbători, timp de două săptămâni, cei doi interpreți vor avea concerte în șapte orașe din SUA, în cadrul unui turneu special. 

 

Fotografia postată de Adrian Ursu.


"Moldovenii din America ne-au invitat la ei. Vom cânta alături de Ionel Istrati cele mai cunoscute melodii ale noastre, dar şi melodiile de muzică populară şi uşoară pe care oamenii le ţin minte încă din copilărie.", a spus Adrian Ursu, interpret.



În noaptea dintre ani, interpreții au avut un concert în oraşul Chicago, la fel și mâine, 11 ianuarie. În data de 12 ianuarie cei doi vor ajunge la New York, după care, vor pleca în orașele Baltimore şi Orlando, pe 13 și, respectiv, 14 ianuarie, pentru a bucura moldovenii de-acolo.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3763754367828