Februarie 20, 2019
Vezi cum au reacționat starurile din întreaga lume asupra morții legendarului Karl Lagerfeld
Aseară, 19 febraurie, s-a stins din viață un om legendar, un geniu al modellingului, Karl Lagerfeld. Vedetele din întreaga lume au scris mesaje pline de îndurerare pe rețelele de socializare, luându-și rămas bun de la celebrul designer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O lume întreagă a fost cutreierată de trista știre, care a anunțat că designerului vestimentar Karl Lagerfeld a trecut în neființă.

Artiștii de pretutindeni au postat mesaje pline de regret, când au alfat că directorul creativ al casei de modă Chanel, s-a stins din viață. În spațiul online, mesajele de îndurerare curgeau râuri. Oameni celebri, supermodele, colegi de breaslă, actori de cinema, toți și-au luat rămas bun de la leganda modei, prin intermediul postărilor lor. Să vedem câteva dintre ele. 

 

Naomi Campbell

Karl... Prea multe amintiri... Vă mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Pentru faptul că i-ați dat o șansă fetiței de 16 ani din Londra, pentru că i-ați deschis ochii. Să vă fie țărna ușoară, Împărate!

 

Claudia Schiffer

Karl a fost ca o zână din povești, care a reușit să mă transforme dintr-o simplă și rușinoasă fetiță nemțoaică, într-un supermodel. El m-a învățat să înțeleg ce înseamnă moda, m-a învățat să am stil, și să rezist în lumea modelingului. (...) Așa ca el, nu mai există. El a fost unicul om care a reușit să dea culoare la alb și negru. Mereu îi voi fi recunoscătoare. 
 

 

Donatella Versace

Karl, talentul dvs. a influențat atât de multe vieți, inclusiv pe a mea și pe a lui Gianni. Nu vom uita niciodată talentul dvs. incredibil și inspirația nesfârșită cu care ați răsărit! Vom învăța mereu de la dvs.

Linda Evangelista

Karl... Marea Iubire a vieții mele...

 

Natalia Vodianova

Nu pot să accept acest lucru. Inima mea e plină de regret. Da, noi  știam cu toții că această zi, mai devreme sau mai târziu, va veni. Ați dăruit dragoste și susținere la foarte mulți oameni, printre care sunt și eu. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce ați făcut pentru mine. Odihniți-vă în pace, împărate!


 

Bella Hadid

 

Totul este altfel astăzi, totul îmi pare greșit. Eu nu am cuvinte, mă simt devastată de această pierdere. Simțul lui al umorului, sarcasmul, dragostea lui față de modă - toate acestea vor rămâne cu noi pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru inspirația pe care ați dăruit-o lumii întregi și pentru că ați influențat pozitiv viețile noastre. (...) Îmi pare atât de rău. Noi toți v-am iubit. Rămâneți cu bine.

 

Suzy Menkes

(redactorul șef al revistei Vogue)

Karl a murit, dar creațiile lui vor rămâne veșnic vii.

 

Diane Kruger

 

Karl... Nu-mi pot mărturisi cât de mult ați însemnat pentru mine, și cât de mult îmi va fi dor de dvs. Niciodată nu voi uita cât de bun erați cu mine. Am venit în Franța la Săptămâna Modei, am vrut să vă fac cunoștință cu fetița mea, dar... n-am reușit.

 

Cindy Crawford

Talentul dvs. incredibil și dragostea de viață, ne va lipsi nouă tuturor celor care v-au iubit pe dvs. și lumea modei.

 

Gwyneth Paltrow

Dragă Karl Lagerfeld! Oamenii ca dvs. nu vor mai fi. Vă mulțumim pentru contribuția dvs. în lumea modei și pentru spiritul vostru incredibil!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55136179924011