Aprilie 20, 2020
Vezi cum a sărbătorit Paștele Adela Popescu

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu (33 de ani) a avut parte de fix șapte minute de liniște în prima zi de Paște, cât cei doi băieți ai ei, Alexandru (3 ani) și Andrei (1 an) au ciocnit ouăle roșii în curtea casei, sub soarele prietenos de la amiază.

Actrița, cunoscută pentru felul necosmetizat în care vorbește despre viața ei de familie, a făcut publică o imagine cu puștii ei în prima zi de Paște.

 

 

”Minunile există! Patrunjel si Cartofior au stat 7 MINUTE, dupa ceas, liniștiți pe păturică. Paște liniștit și vouă!”, a scris Adela în dreptul imaginii de pe contul personal de Instagram.

Mesajul Adelei vine la scurt timp după ce o imagine cu Andrei și Alexandru mâzgălind pereții casei a făcut furori pe rețelele sociale, iar vedeta a fost acuzată că nu și-a educat cum se cuvine copiii.

 

 

Adela le-a răspuns atunci cârcotașilor cu un mesaj emoționant primit de la o prietenă:

”Am primit mesajul ăsta când nu știam dacă să plâng sau să râd... «Citeam pe pagina lui Radu, cum îi spune lumea ca nu ați educat copiii... Cred că nu e cea mai mare bucurie să-ți vezi pereții așa... Daaar, cu câtă încântare îți povestește, cu câtă bucurie! Eu i-aș lăsa pe ai mei să sară în pat până rup salteaua, sau să deseneze tavanul! Dar nu pot să o facă din păcate! Ce au făcut ei azi, poți repara într-o clipită! Bucură-te de moment!”

 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92550110816956