Aprilie 13, 2021
Vera Brejneva din nou gravidă?
Ce a spus ex solista Via Gra în cadrul unui interviu?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vera Brejneva e pregătită să-i dăruiască lui Meladze un copil. Interpreta și soțul ei Constantin Meladze au fost întotdeauna un cuplu discret. Cei doi publică extrem de rar poze împreună, și nu își afișează  atât de des relația în lumea mondenă.

Ex solista "Via Gra" se gândește la a treia sarcină. Vera a vorbit despre asta în cadrul emisiunii "Ты не повериш" : "În ultimul timp mă gândesc din ce în ce mai mult la un copil...Îmi pasă de sănătatea mea, merg la sport. Dacă mă veți vedea mai mare, atunci aceste planuri se vor împlini. Să nu puneți întrebările: "De ce v-ați îngrășat? Nu este din cauza eclerelor."

Dacă cântăreața va deveni mama pentru a treia oară, acesta va fi primul copil comun pentru Vera Brejneva și compozitorul Konstantin Meladze. Reamintim că, Konstantin Meladze are deja trei copii din prima sa căsătorie. Artista are și ea două fete frumoase, Sonya și Sarah, ce i-au moștenit genele la capitolul frumuseții.

Interpreta se poate mândri cu o siluetă de invidiat la ai săi 39 de ani. Pentru prima dată Vera a devenit mama în 2001. Apoi a trăit într-o căsătorie neînregistrată cupoliticianul Vitaly Voichenko. În 2006 s-a căsătorit cuomul de afaceri Mihail Kiperman și a născut-o pe Sarah, în 2009. Acum Vera este căsătorită și își traiește frumoasa poveste de dragoste cu producătorul Konstantin Meladze.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76312303543091