Ianuarie 19, 2018
Vacanță la schi în Dragobrat
Îți place la nebunie zăpada, schiurile, pârtiile și aerul montan? Ai fi vrut să te relaxezi, să uiți de orașul aglomerat și să te transfigurezi într-o poveste al cărui erou principal este Moș Crăciun? Atunci, Dragobratul este pentru tine!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stațiunea de schi Dragobrat, este cea mai înaltă stațiune de schi din Ucraina, aflată la o altitudine de 1400m deasupra nivelului mării, la intersecția pădurilor de conifere și a unei zone de pajiști alpine la poalele Muntelui Stog (1707m), în apropierea munților Bliznița (1883m). Datorită înălțimii considerabile și climatului unic, prezența stratului natural de zăpadă este garantată.

 

Dragobratul e locul cel mai bun pentru a pleca departe de gălăgia orașului, și pentru a te transfigura în lumea poveștilor. Căci, acolo te simți ca-ntr-o altă lume, lumea basmelor din copilărie, și ai senzația că ești înconjurat de căsuțele elfilor și a lui Moș Crăciun. 

 

La Dragobrat sunt hoteluri, cu prețurile la cazare și condiții diferite, în funcție de ce cauți, și cum dorești să te odihnești. Deci, dacă pledezi pentru o odihnă relativ ieftină, atunci, poți fi sigur că ai această posibilitate. E dificil să ajungi acolo, căci Dragobratul este situat în vârful muntelui, dar în schimb, va fi aventuros și distractiv. 

 

Dragobratul este o stațiune relativ nouă, pentru că a fost refăcută în anul 1993. Chiar dacă a fost fondată în perioada URSS-ului, totuși, nu avea mare popularitate, pentru că stagiunea nu a fost dezvoltată. În zilele noastre, putem spune cu precizitate că dacă alegi să-ți petreci vacanța de iarnă la Dragobrat, vei face o alegere perfectă, te vei relaxa, te vei distra, și vei fi atât de aproape de cer. Nu rata șansa. Odihnă plăcută!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89665579795837