Septembrie 17, 2021
Topless la 51 de ani. Cum a pozat Naomi Campbell pentru o reclamă
Naomi Campbell arată fabulos la ai săi 51 de ani. Supermodelul a pozat pentru reclama unui brand pentru a promova piese din noua colecție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-una dintre imagini apare topless, acoperindu-și sânii cu mâna. Ședința foto a fost realizată la Villa Necchi Campiglio, din Milano.

Naomi, în vârstă de 51 de ani, poartă o pereche de jeanși care sunt descheiați pentru a se vedea o pereche de boxeri ai brandului american.

Proaspăta mămică a avut părul liber pe spate, cu bucle delicate în stil beach waves, și un machiaj elaborat smokey-eye. Într-o altă imagine, modelul poartă un halat de baie alb cu decolteu adânc, strâns cu cordon în jurul taliei.

Vedeta a purtat numeroase piese din noua colecție Calvin Klein, ce include lenjerie intimă, piese vestimentare pentru casă și halate de baie. Campania va apărea pe panouri publicitare în New York și Los Angeles.

Naomi Campbell a anunțat în primăvara acestui an că a devenit mama unei fetițe. După aceea, ea a dezvăluit într-un interviu că stilul său de viață încărcat a împiedicat-o să-și găsească un parter de viață pe termen lung.

„Cred că principalul sacrificiu este găsirea acelui suflet pereche care să te înțeleagă. Oamenii mă privesc ca pe o persoană puternică. Sunt puternică, dar sunt în același timp și sensibilă. Știu că în relații trebuie să fac compromisuri”, a declarat vedeta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0226368904114