Decembrie 05, 2018
Top 7 lucruri utile care te vor ajuta să slăbești cu ușurință
Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă fără chimicale, ți-am pregătit câteva strategii pe care poți să le încerci.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Micul dejun

Specialiștii sugerează să consumi ouă la micul dejun pentru a arde grăsimea de pe burtă. Sună ciudat, dar studiile au dovedit că funcționează. Plus că sunt alimente sățioase care te vor ajuta să te simți sătul până la ora mesei. 

 

2. Consumul de apă

Consumul suficient de apă te ajută să arzi caloriile în exces. Dacă bei minim doi litri de apă pe zi îți va fi mai ușor să slăbești.

 

 

3. Mănâncă încet

A mânca încet e un alt mod bun de a reduce grăsimea de pe burtă. Dacă mănânci mai încet vei consuma și mai puține calorii decât cei care mănâncă pe fugă.

 

4. Nu consuma prea mulți carbohidrați

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă și să pierzi în greutate, redu cantitatea de carbohidrați pe care o consumi zilnic.

 

5. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos conține acizi grași. Adaugă niște ulei de cocos în dieta ta zilnică pentru a reduce grăsimea corporală. Uleiul de cocos îți accelerează metabolismul.

 

6. Mai multă mișcare

Grăsimea se predă destul de ușor dacă te dedici exercițiilor aerobice. Arde caloriile alergând, mergând cu bicicleta, înotând – orice îți mărește ritmul inimii. Acestea te vor ajuta mult mai bine decât antrenamentul de rezistență.

 

7. Nu dormi prea mult în weekend

Femeile care merg la culcare și se trezesc în același interval orar în fiecare zi au mai puțină grăsime corporală, potrivit unui studio de la Brigham Young University. Obiceiurile haotice de somn îți dau ceasul intern peste cap, ceea ce îți face corpul să secrete hormoni care depozitează grăsimea, precum cortizolul.

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79917311668396