Octombrie 26, 2018
Top 5 jucării erotice foarte ciudate!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Credeai că jucăriile erotice aduc doar plăceri? Nu-i chiar așa. Cel puțin aceste jucării dezgustătoare pe care le-am ales în acest top spun contrariul. Vibratoarele pot să aibă nişte forme extrem de bizare, astfel că uneori nici nu te-ai duce cu gândul la sex atunci când le vezi pentru prima dată. 

 

Ursuleţul-vibrator

“Teddy Love”, ursuleţul-vibrator, este o nouă jucărie sexuală care face ravagii pe internet. Nasul şi limba jucăriei create de Wendy Adams vibrează cu zece viteze diferite.

 

 

 

Cornbrator

"Cornbrator", așa denumire poartă acest porumb distractiv. Cine s-ar fi gândit că porumbul poate provoca fantezii nemaipomenite unei femei? Ciudat, nu?

 

 

 

 Vibratorul Justin Bieber

Succesul acestui interpret vorbește de la sine, femeile din întreaga lume îl adoră pur și simplu pe acest chipeș băiețeș. Totuși, vibratorul care are capul lui Justin Bieber este mai mult decât ciudat.

 

 

 

Vibratorul lăbuţa de pisică

Femeile adoră pisicile, totuși, acest vibrator este straniu. Mai multe setări, mai multă plăcere. Ce nu mai compun și oamenii. 

 

 

Vibratorul cu cameră foto

Jucărie sexuală extrem de ciudată care le permite utilizatoarelor să captureze imagini din...  vagin. Cu ajutorul acestui dispozitiv poţi vedea ce se întămplă în interiorul vaginului, atunci când ai orgasm.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74476718902588