Februarie 11, 2020
Top 5 idei de Ziua Îndrăgostiților
“Sf. Valentin” este o zi specială pentru toți îndrăgostiții. E ziua în care partenerul(a) așteaptă de la perechea sa o surpriză deosebită sau un gest plăcut. Dacă nu ai reușit însă să pregătești din timp o surpriză pentru perechea ta, AQUARELLE vine cu câteva soluții rapide.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Masaj

Nimic nu este mai plăcut decât un masaj relaxant, făcut de partener, pe fonul unei muzici romantice și erotice, precum Sade, sau George Michael. Acest “spa-masaj” făcut acasă este ideal dacă îl faci într-o cadă plină cu apă fierbinte.

2. O scrisoare

Să-i strecori o scrisoare în geantă, buzunar sau în sertar în care să-i amintești și să-i mulțumești pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, să-i spui pentru ce o(îl) iubești, poate fi cu adevărat surprinzător de plăcut.

3. Răsfăț culinar

Cumpără câteva produse și prepară rapid o cină gustoasă, apoi stinge lumina și aprinde câteva lumânări parfumate. Lumânările și vinul de pe masă, împreună cu muzica relaxantă, vor completa decorul unei atmosfere cât se poate de romantice.

 

 

4. Inventează un joc

Scrie pe zece bilețele, zece lucruri pe care le adori la partenerul tău, împrășiile prin cameră, iar pe fiecare coală vei scrie, apoi unde se află următorul mesaj.Pe ultimul bilețel așează o ciocolată.

 

 

5. Ieșire spontană în oraș

Să ieși cu partnerul la un film romantic sau să-l răsfeți cu ceva gustos într-un local , ce poate fi mai frumos de atât? Doar lucrurile spontane sunt cele mai frumoase surprize.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55866837501526