August 29, 2019
TOP 5 fructe pe care trebuie să le eviți dacă vrei să pierzi în greutate
Nu toate fructele sunt benefice dacă vrei să slăbești și să-ți menții silueta. Multe dintre ele sunt bogate în zahăr. În articolul de azi îți prezentăm acele fructe pe care le poți consuma în cantități mari și pe cele care ar trebui servite cu moderație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Avocado

Avocado poate aproviziona organismul cu grăsimi sănătoase, însă nu ar trebui să consumăm acest fruct în exces. Abuzul de avocado poate fi contraproductiv. Problema este faptul că fructul de avocado prezintă un conținut caloric ridicat, oferind aproximativ 200 kilocalorii. Din acest motiv, este indicat să consumăm avocado în cantități moderate. Putem chiar să-l înlocuim cu o mână de fructe de pădure.

 

 

Perele

Perele prezintă un conținut semnificativ de fibre. Specialiștii însă nu ne recomandă să le consumăm în cantități ridicate, deoarece pot provoca probleme digestive.

 

 

Piersica

Piersica este un fruct foarte hrănitor, care oferă o cantitate semnificativă de vitamine și numeroase beneficii pentru organism. Dar un consum excesiv de piersici ar putea provoca o serie de complicații.

 

 

Strugurii

Strugurii sunt foarte bogați în zahărsunt folosiți pentru a prepara sucuri cu un conținut semnificativ de calorii și zahăr. De asemenea, ei pot eroda smalțul dentar și, când sunt consumați în exces, sâmburii afectează funcționarea intestinelor.

 

 

Bananele

Bananele intră în categoria de fructe de evitat pentru a pierde în greutate deoarece tindem să le consumăm mai încet și conțin mai multe calorii decât grapefruturile.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91977620124817