Ianuarie 30, 2019
Top 5! Află care sunt alimentele care te fac să îmbătrânești!
Le consumi zilnic dar nici nu-ți dai seama că aceste alimente ar fi putut să te îmbătrânească. Află ce să NU mănânci dacă dorești să-ți menții tinerețea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Cafeaua

Dacă te-ai deprins să bei cafea de dimineața, nu ai decât să continui acest ritual matinal. Însă, nu uita să bei neapărat și un pahar de apă. Cafeina poate deshidrata pielea, accentuând ridurile și liniile de expresie. Dacă adaugi frișcă și zahăr vei afecta și producția de colagen. Ai grijă câtă cafea consumi. 

 

 

Alcoolul

Băuturile alcoolice au un impact negativ asupra organismului, și în special asupra ficatului. Dacă ficatul funcționează normal va elimina rapid toate toxinele care pot afecta pielea, însă dacă limita de alcool  este depășită, toxinele se vor acumula și pot apărea probleme cu acneea, ridurile și pielea lăsată. 

 

 

Bomboanele

Cu toții știm că dulciurile, în special bomboanele nu aduc niciun beneficiu organismului. De aceea, femeile care vor să-și mențină tinerețea, trebuie să limiteze consumul de bomboane. Pentru a se menține fermă și netedă pielea are nevoie de două proteine: colagen și elastină. Zahărul consumat în exces afectează negativ nivelul acestor proteine, grăbind apariția ridurilor și lăsarea pielii.

 

 

Margarina

Margarina poate face rău pielii. În cadrul studiilor realizate s-a observat că persoanele care consumă margarină frecvent au mai multe riduri față de cele care o evită. Acest lucru se întâmplă pentru că tipul de grăsimi din componența margarinei favorizează inflamațiile și apariția ridurilor. 

 

 

Carbohidrații

În timpul digestiei carbohidrații sunt transformați în zahăr, afectând producția de colagen și elastină. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să renunți la toți carbohidrații. Cerealele integrale, fructele și legumele pot face parte în continuare din meniul tău. Important este să uiți de produsele de patiserie, de gogoși, mese congelate, pâine albă și cerealele de la cutie.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70078492164612