Martie 16, 2020
TOP 3 idei de smoothie la micul dejun
Dimineața bună începe cu un smoothie. Acesta te revigorează, te trezește și te umple de energie pentru o zi întreagă. Încearcă și tu un astfel de început de zi, la sigur nu vei regreta!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Smoothie bogat în Vitamina C

Mai întâi de toate, tot ce trebuie să faci este să iei puțin suc de portocale și iaurt grecesc. Smoothie cu suc de portocale și iaurt grecesc. Apoi adaugă o portocală curățată (și înghețată), o piersică (curățată și înghețată) și un morcov răzuit. Amestecă-le și servește micul dejun. Nici nu vei simți că ai pus morcovul în el, dar te vei bucura de beneficiile acestuia.

 

Smoothie mov cu antioxidanți

Adaugă în blender o jumătate de cană de suc de rodie și 100g de iaurt grecesc. Apoi adaugă afine și mure congelate și câteva cireșe cărora le-ai scos sâmburii. Omogenizezi amestecul și îți continui ziua.

 

 

Smoothie verde

Adaugă suc de portocale și iaurt grecesc cu aromă de vanilie. Apoi vei adăuga doi kiwi curățați și congelați, un avocado întreg (poți să îl congelezi, caz în care îl vei mai putea folosi doar în smoothie) și nu în ultimul rând o mână de frunze de spanac, salată sau alte verdețuri la îndemână. Nu-ți fă probleme, nu vei simți frunzele în smoothie pentru că vor fi foarte bine ascunse de gustul fructului de kiwi.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2556221485138