Aprilie 27, 2023
Top 3 cele mai bogate vedete din România. Ele sunt cele care nu duc grija zilei de mâine
Deși petrec mult timp la studio, pe platourile de filmare sau concerte, celebritățile din România nu duc, cu siguranță, lipsă de bunuri materiale. Chiar dacă și pe ele le-a afectat pandemia la capitolul finanțe, câteva vedete de la noi ocupă primele locuri în topul celor mai bogate celebrități din România. Cine se află pe prima poziție?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antonia (34 de ani) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Ea s-a făcut remarcată rapid în România grație vocii, dar și a frumuseții sale, în ciuda faptului că este venită de peste Ocean. Pe lângă că a adunat peste jumătate de milion de euro, într-un an, doar din concerte, artista o duce de minune și în domeniul publicitar, având colaborări cu diferite firme din care câștigă foarte bine. Antonia se poate lăuda cu o avere estimată la 5 milioane de euro, scrie click.ro

Antonia are o avere estimată la 5 milioane de euro / Foto: Instagram

2. Inna

Inna (36 de ani) este cunoscută și apreciată atât în țară, cât și peste hotare. În 2008, a fost lansat primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia, ceea ce i-a adus imediat faimă artistei. Reușind să obțină un statut important în industria muzicală și clasându-se pe primul loc în topul artiștilor din 11 țări, nu este surprinzător faptul că vedeta are o avere impresionantă.

Inna câștigă în jur de 40.000 de euro pentru un concert în străinătate, iar în România, peste 5.000 de euro pe spectacol. Astfel, artista are o avere de 7 de milioane de euro.

Inna are o avere de 7 de milioane de euro / Foto: Instagram

1. Simona Halep

Nu este de mirare că Simona Halep (31 de ani) se poziționează pe primul loc al clasamentului. Aflându-se pe locul 9 în topul celor mai bogate sportive din lume, jucătoarea de tenis deține o sumă de 26 de milioane de euro în conturile sale bancare. În 2017 și 2019, Simona Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA și a ocupat acest loc timp de 64 de săptămâni. După o mulțime de sacrificii, se pare că munca ei a dat roade, așa că se poate lăuda cu o avere de 26 de milioane de euro, pe care aceasta i-a strâns din tenis.

Simona Halep are o avere de 26 de milioane de euro / Foto: Instagramconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78090906143188