Februarie 14, 2020
Valentine's Day: TOP 14 cele mai frumoase cupluri celebre de la noi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, când în jur e miros de dragoste viu și toată lume e îndrăgostită, vă prezentăm cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton! Ei ne inspiră, ne bucură sufletul și ochiul, căci dragostea pe care o emană este de nedescris. Unele cupluri sunt împreună de ani de zile, altele au fost formate chiar în anul 2020, însă toate dintre aceste perechi ne plac la nebunie.

E timpul să ne scăldăm în dragoste și să ne bucurăm de aceste personalități care reușesc să îmbine cariera și viața de familie, să rămână celebri și în vogă, și totodată să nu uite că dragostea este cel mai frumos, unic și minunat sentiment de pe glob. 

 

Costi Burlacu și Corina Țepeș

Cântecul îi învăluie de ani de zile și nu-și pot închipui viața unul fără altul. Muzica i-a unit și acum formează un cuplu de nota zece. Au împreună două fetițe și-și mai doresc un băiețel. 

 

Daniela Burlaca și Iurie Gologan

Doi actori și-o singură iubire - teatrală. Iurie și Daniela se cunosc din anii de studenție și de-atunci s-au luat și au mers împreună prin viață. Unul pe altul se inspiră, se înțeleg de minune sunt oameni de artă! Dragostea lor pare de nedescris, nu există gelozie între cei doi, pentru că încrederea unul în altul e cea mai importantă parte dintr-o relație longevivă. 

 

Geta Burlacu și Petru Haruța

S-au cunoscut cu ani în urmă - el instrumentist, ea interpretă - un duet perfect care ne-a impresionat de la începuturi. Petru a susținut-o pe Geta la concursul Eurovision din anul 2008. Și de-atunci sunt el o susține în toate. Sunt un cuplu armonios și extrem de frumos. 

 

Gloria Gorceag și Smally

Gloria și Smally sunt căsătoriți de doi ani și jumătate. Cei doi au împreună un băiețel care poartă numele Leo. Relația lor de dragoste a fost frumoasă, iar în vara anului 2017 au decis să o oficializeze. Ea interpretă și prezentatoare, el - compozitor, doi artiști și-o singură iubire!

 

Adrian Ursu și Irina Negara

Modelul autohton Irina Negara și interpretul de muzică ușoară, Adrian Ursu formează un cuplu de mai bine de opt ani. În toamna anului 2013, cei doi s-au căsătorit. Irina și Adrian au împreună un copilaș, o fetiță pe numele Maria Andreea. 

 

Serj Ialovițchi și Lana Flor 

Solistul trupei Sunstroke project și-a oficializat relația cu Lana în anul 2005. De-atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au împreună două fetițe, pe numele - Xenia și Polina. 

 

Cornelia și Marcel Ștefăneț

Fosta solistă a trupei Millenium, Cornelia Ștefăneț, l-a cunoscut pe actualul său soț când abia împlinise majoratul. Marcel Ștefăneț a cucerit-o pe percuționistă prin ambiție, inteligență și talent incontestabil. După o perioadă frumoasă în care cei doi s-au întâlnit, au decis să facă nunta. În 2013 ei au devenit soț și soție, iar peste un timp, au devenit părinții unei adorabile fetițe, pe care o cheamă Sănduța. Micuța are cinci anișori și jumătate. 

 

Anatol și Tatiana Melnic

Prezentatorul TV Anatol Melnic s-a îndrăgostit subit de Tatiana. Pe-atunci, tânăra era blondă, cochetă și atrăgătoare. Nu s-au schimbat prea multe de atunci, doar că Tatiana a devenit brunetă, rămânând la fel de frumoasă ca pe vremuri. Cuplul și-a oficializat relația iar mai apoi a apărut pe lume frumușica Kamelia. Fiica celebrului cuplu este în clasa întâi. 

 

Viola Julea și Alex Calancea

Deși nu au fost căsătoriți niciodată, Viola și Alex Calancea formează un cuplu de foarte mulți ani. Ștampila din pașaport nu semnifică foarte mult pentru cei doi, de aceea, ei au decis să trăiască așa - neînsurați. Cei doi au împreună doi copilași. Damian, este deja băiat mare, și vrea să devină în viitor instrumentist percuționist. În primăvara anului 2018, Alexandrin și Viola au devenit pentru a doua oară părinți. De data aceasta, ei au adus naștere unei fetițe perfect sănătoase, care poartă numele Tincuța. 

 

Andrei Glavan și Tania Cerga

Andrei și Tania și-au ținut mult timp relația în secret, ca într-o zi să spună lumii întregi că dragostea lor merită auzită. Ei au participat la mai multe proiecte muzicale împreună, simțindu-se incredibil. Au cântat despre dragoste și le-a reușit de minune pentru că există o armonie nemaipomenită între cei doi. În prezent, formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. 

 

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi

Milionarul Gabriel stati și modelul Anastasia Fotachi formează un cuplu de un an. În tot acest timp, cei doi au reușit să călătorească la infinit prin cele mai frumoase destinații din întreaga lume. De fiecare dată, Anastasia și-a împărtășit bucuria cu internăuții, demonstrând cât de bine se împacă cei doi. Modelul duce o viață de lux, este fericită și încântată. Mai mult ca atât, presa de peste Prut scrie că cei doi s-au căsătorit în secret. Rămâne de văzut. 

 

Gabriela Damir și Roman Burlaca

La începutul unui nou deceniu, chiar în noaptea dintre ani, Roman Burlaca a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că are o nouă iubită. Aceasta este fiica președintelui FEA, Gabriela Damir, o fashionistă înrăită. Tânăra are un număr extraordinar de mare de urmăritori pe contul de Instagram și se bucură de un succes incredibil în lumea modelingului. Sperăm că acest cuplu să devină, la fel ca și altele, unul din cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. 

Realizat de: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68648529052734