Decembrie 10, 2020
Ținute pentru noaptea dintre ani. Revelion 2021
Pentru noaptea dintre ani, orice femeie are nevoie de o ținută care să o pună în valoare și să o facă să strălucească, alături de partener. Dacă nu știi ce să porți, îți propunem noi câteva idei pentru a întâlni chic anul 2021!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ținuta glamour

Această ținută va merge ca o mănușă pentru fetele tinere. Femeile își vor dori cu siguranță să arate ca niște staruri de la Hollywood pe 31 decembrie atunci când va bate ora 12. Alege o rochie lungă, pentru a atrage toate privirile asupra ta! Ea poate fi roșie sau neagră, important e să fie eleganta și rafinată. În ce privește materilul care va defini rochia, poate fi satin, tafta, mătase sau tul.

Ținuta de prințesă

Revelionul este scuza perfectă pentru a trezi prințesa adormită din tine. Pentru un aspect de basm asigurat, te sfătuim să alegi o ținută în tonuri aurii sau cu paiete. E ceva în strălucirea lor care ne atrage irezistibil! Pentru a adăuga o notă de magie în plus, nu ezita să îți faci un coc, folosind bandă sau coroniță.

Petreceri costumate

Petrecerile costumate sunt la modă și sunt modalitatea perfectă prin care poți arăta pritenilor creativitatea și imaginația ta. Indiferent dacă este o seară tematică sau nu, nu te limita și încercă să găsiți cele mai năstrușnice idei: personaje de desene animate, celebrități, obiecte, animale etc. transformă-te în orice în noaptea de Revelion! Iată câteva sugestii: disco, hippie, zână, pira, înger, catwoman și altele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61963486671448