Iulie 30, 2020
Thalia, în costum de baie. Imaginile care au atras sute de mii de aprecieri pe Instagram

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița supranumită "Regina Telenovelelor" impresionează cu silueta ei, la 48 de ani.  Thalia este una dintre cele mai înstărite femei de afaceri mexicane, cu o valoare netă de peste 60 de milioane de dolari.

La 48 de ani, artista pozează în costum de baie și marchează schimbare de stil după schimbare de stil, spre încântarea celor peste 14 milioane de fani care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Devenită celebră prin rolurile din "Sărmana Maria", "Rosalinda" sau "Marimar", Thalia a ocupat ani la rândul primele locuri în topul celor mai frumoase femei din lume. Pentru că avea o siluetă perfectă, mulți spuneau că și-ar fi scos două coaste; artista a negat zvonurile.

                                                               

Căsătorită cu unul din cei mai de succes bărbați din industria caselor de discuri, Tommy Mottola, Thalia s-a inspirat de la soțul ei și și-a extins aria de interes.

De câțiva ani buni, ea lansează colecții de haine, accesorii, dulciuri și parfumuri, iar produsele pe care le creează și promovează au mare succes la public.citeste și
SQL exec time = 0.78619074821472