Iunie 20, 2017
SunStroke Project – 3 povești de dragoste
După triumful de la concursul „Eurovision 2017” despre SunStroke Project vorbește toată țara, dar care țară – toată Europa îi adoră. AQUARELLE a decis să nu punem întrebări banale, și i-am rugat să ne povestească despre cele mai importante persoane din viața lor – soțiile și copiii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Serj și Svetlana Ialovitski

Serj Ialovitski a fost primul care s-a căsătorit din SunStroke. Deja are ceva timp de când a câștigat titlul de familist exemplar. Apropo, în acest an a fost cât pe ce să rateze nașterea fiicei mai mici. Cum s-a întâmplat aceasta îl întrebăm pe Serj.

 

Serghei și Olga Stepanov

Nu este secret că cel mai carismatic saxofonist din toată istoria estradei autohtone este Serghei Stepanov din SunStoke Project! Unde, Epic Sax Guy după cum îi spun fanii, s-a cunoscut cu frumoasa soție, Olga, și de ce a renunțat să-și numească fiul în cinstea adoratului de el saxofonist aflăm din interviul exclusiv.

 

Anton Ragoza și Elena Bardo

Admirând acest cuplu involuntar îți amintești de rock starurile din vest, au stilul lor personal de comportament și vestimentație. De asemenea ei sunt sinceri și folosesc des, dar corect, cuvinte „dure” (cele mai „colorate” exprimări am fost nevoiți să le corectăm)smiley.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49763226509094