Ianuarie 20, 2021
Simona Halep, despre gândul de a deveni mamă: "Viața mea bate tenisul"!
Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, este cunoscută în întreaga lume pentru performanțele din tenis. Sportiva vorbește cu drag despre reușitele sale pe teren, însă puține sunt ocaziile în care împărtășește planurile personale de viitor. Recent a făcut o excepție și i-a acordat un interviu lui Andi Moisescu. Simona a vorbit despre familie și dorința de a deveni mamă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a declarat Simona Halep. 

Așa cum era de așteptat, Simona Halep a rememorat și cele mai importante momente ale carierei sale. „Cele mai fericite zile din viața mea în tenis au fost atunci când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul in top", a dezvăluit tensimena. 

Campioana mondială la tenis trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Toni Iuruc de aproape doi ani. Despre acest subiect evită însă să vorbească în interviuri. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84287524223328