Octombrie 23, 2020
Silvia Petrov, amenințată de anonimi pe Instagram
Prezentatoarea TV a explodat ieri pe contul său de Instagram. Ea a recunoscut că de ceva vreme, utilizatorii unor conturi false îi scriu și o terorizează cu mesaje amenințătoare. Cineva chiar i-a scris că cel ”mai bun” scenariu ar fi dacă ar muri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”O să mă bucur enorm pentru tine dacă o să fii divorțată, dacă o să se întâmple ceva cu copilul tău, dacă o să rămâi fără job, dacă o să fii urâtă și în cel bun și perfect caz pentru mine, dacă o să mori”, i-a scris Silviei o persoană anonimă. 

Ea a declarat că nu e o premieră când recepționează astfel de mesaje cu insulte la adresa ei și a familiei sale, însă nu a vorbit public despre ele, acum însă nu s-a mai putut. 

”Tu chiar nu ai de lucru, nu ai job, nu ai hobby, nu? Să știi că tot ce vorbești este produsul gândirii tale. Și dacă ești atât de complexat(ă) sau frustrat(ă), ar fi bine să te adresezi unui specialist, pentru că există riscul să te îneci în propriul venin, știai de asta?”, a continuat Silvia într-un video înregistrat. 

Prezentatoarea TV este căsătorită cu omul de afaceri Sergiu Crețu din 2018, iar acum un an în viața lor a apărut micuța Aris Rosalie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0172579288483