Septembrie 01, 2021
Secretul frumuseţii. Actriţa Kate Winslet se machiază în funcţie de ciclul ei menstrual
Are 45 de ani, dar nu arată trecută de 35, motiv pentru care a şi devenit, la finalul acestei veri, ambasadoarea unui mare brand de produse cosmetice. Actriţa din filmul „Titanic” este obişnuită cu machiajul de film, folosindu-l de fiecare dată când se află în faţa camerei de luat vederi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În îndelungata ei carieră, vedeta a avut ocazia de-a fi machiată de cei mai buni make-up artişti din lume, de la care a învăţat tot felul de trucuri. Unul dintre aceste trucuri este să ţină cont de perioada lunii în care se află atunci când îşi aplică fondul de ten, scrie click.ro. 

Kate e de părere că este o idee minunată să amesteci diferite nuanţe de fond de ten în funcţie de ciclul menstrual. Toate femeile ştiu cât de complicat poate fi să găseşti nuanţa perfectă de fond de ten, iar Winslet atrage atenţia că pentru ea devine o misiune aproape imposibilă atunci când se află la ciclu.

Vedeta britanică a recunoscut, de asemenea, că a început să descopere şi primele semne ale îmbătrânirii în pandemie. Dar, în loc să-şi plângă de milă că a ajuns în acest moment mai puţin plăcut al vieţii, Kate şi-a propus să accepte situaţia şi schimbările naturale prin care trece corpul ei la această vârstă.

„Mi-am dat seama, în ultimul an, cum se schimbă faţa mea şi am observat asta doar pentru că am avut mai mult timp la dispoziţie”, a declarat uşor amuzată Winslet. „Mi-am propus – pentru binele meu – să fiu îngăduitoare cu mine. Mă aflu la vârsta la care lucrurile se schimbă constant”, a conchis diva hollywoodiană.

Kate Winslet a devenit ambasadoarea L'Oréal Paris alături de alte nume celebre, precum Viola Davis, Eva Longoria, Helen Mirren, Elle Fanning, Aja Naomi King şi Camila Cabello, şi, odată semnat contractul, şi-a propus să-şi folosească notorietatea şi vocea pentru a încuraja femeile să se simtă bine în pielea lor.

„Mie mi-a luat ceva până să ajung să fiu mulţumită cu mine, să ajung să-mi accept defectele. Mă bucur să le pot spune femeilor că avem nevoie de curaj şi putere pentru a crede că merităm tot ceea avem şi suntem”, a adăugat actriţa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73396444320679